Με τον “Λόραξ”, μία εκπληκτική ταινία για παιδιά και εφήβους κάνει πρεμιέρα το 1ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου που διοργανώνει η Νεολαία Αγ. Αντωνίου σε συνεργασία με την Κοινότητα. Το Φεστιβάλ το οποίο ξεκινά σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020.
Η σημερινή ταινία, “Λοραξ” αφηγείται με μοναδικά χρώματα την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Οντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους. Ώρα προβολής: 21.00

 

Αύριο Τετάρτη 29 Ιουλίου το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Αγίου Αντωνίου μας παρουσιάζει την “Ευτυχία”, την ταινία για την πρώτη Ελληνίδα στιχουργό Ευτυχία Παπαγιανοπούλου, σε σκηνοθεσία Άγγελου Φραντζή, με τους: Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Ντίνα Μιχαηλίδου, Θάνο Τοκάκη
Ώρα έναρξης της προβολής: 21.30Το Φεστιβάλ κλείνει την αυλαία με μία ξένη αμερικανική ταινία, “The Gentlemen”, σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Χιου Γκραντ, Τσάρλι Χάναμ, Μισέλ Ντόκερι.
“Όταν ένας βαρόνος ναρκωτικών ανακοινώνει ότι αποσύρεται, μια σειρά από επίδοξους γκάνγκστερ στήνουν κομπίνες για να τον διαδεχτούν με την πρώτη ευκαιρία.”

Μένουμε ασφαλείς τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται για τους Θερινούς κινηματογράφους όπως ακριβώς προβλέπονται από το υπουργείο Πολιτισμού.

-Τηρούμε 2 μέτρα απόσταση στις ουρές από και προς το Ταμείο και Μπάρ
-Τηρούμε 1,5 μέτρο απόσταση μεταξυ των θέσεων.
-Συστήνεται οι θεατές κατά την είσοδο και έξοδο και μέχρι να καθίσουν στη θέση τους να φοράνε ιατρική μάσκα.
-Όλοι οι εθελοντές (Ταμείο, Μπαρ, Ταξιθέτες) θα φοράνε μη ιατρική μάσκα και γάντια.
-Τα τραπεζοκαθίσματα θα απολυμαίνονται πριν και μετά την προβολή.
-Οι εθελοντές/τριες – ταξιθέτες/τριες θα συντονίζουν την ροή των θεατών, μικρών και μεγάλων.
-Στον χώρο θα υπάρχει αντισηπτικό.

👉Το Φεστιβάλ θα διαθέτει αυτοσχέδιο μπαρ για χυμό, αναψυκτικό, ποπ-κορν και (μπύρα για τους ενηλίκους).
👉Ακολουθούμε τις οδηγίες των εθελοντών/τριών και ταξιθετών/τριών.
👉Δεν χρειάζεται προκράτηση θέσης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο