ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ektakth provolh 1Η μαγεία της Μεγάλης Οθόνης αλλά και οι εξαιρετικές επιλογές των έργων από τον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο που προβάλλονται, έχουν προσελκύσει μικρούς και μεγάλους συνδημότες μας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύο έκτακτες προβολές στο Σινέ Θερμαίς για σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου καθώς και την ερχόμενη Πέμπτη 19 Ιουλίου. Όπως είναι γνωστό η ΔΕΠΠΑΘ σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας, το Γαλλικό Ινστιτούτο (IFG) και την πρεσβεία της Γαλλίας, το Goethe-Institut, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, την Πρεσβεία της Ισπανίας, το Ινστιτούτο Θερβάντες και την Πρεσβείας της Κολομβίας στην Αθήνα, προσφέρει μαγευτικές βραδιές κάτω από τ΄αστέρια με την επανεκκίνηση του Θερινού Σινεμά. Οι προβολές είναι κάθε εβδομάδα  από Δευτέρα έως Τετάρτη με ώρα έναρξης τις 21.15 μμ και δωρεάν είσοδο.

Το πρόγραμμα των δύο έκτακτων προβολών έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 – Η Μάχη του Σολφερίνο / La Bataille de Solférino | (Γαλλία, 2012, Κωμωδία, 94’) | Σκην.: Justine Triet  6 Μαΐου του 2012, ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών. Η Laetitia, δημοσιογράφος στη τηλεόραση, έχει να καλύψει μια εκδήλωση μέσα στην καρδιά του πλη θους, στο δρόμο του Σολφερίνο. Αυτή είναι και η ημερομηνία που ο Vincent, ο πρώην της, φτάνει, βέβαιος για το δικαίωμά του να δει τις δύο μικρές κόρες του. Τότε ξεκινάει η μάχη!

ektakth provolh 2

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 |Ευτυχισμένα 140 / Felices 140 | (Ισπανία, 2014, Ψυχολογικό θρίλερ, 98’) Ακατάλληλη για κάτω των 12 ετών.Η Έλια κλείνει τα 40 και, για να το γιορτάσει, συγκεντρώνει φίλους και συγγενείς σ’ ένα πολυτελές εξοχικό σπίτι, όπου τους ανακοινώνει πως έχει κερδίσει 140 εκ. στο ΛΟΤΟ. Από εκείνη τη στιγμή η ατμόσφαιρα βαραίνει κι ενώ στην αρχή φαινόταν πως όλοι ήταν χαρούμενοι, αρχίζουν τους τσακωμούς και τις δολοπλοκίες, με στόχο να πάρουν τα λεφτά της τυχερής.

Το Σινέ Θερμαίς διατηρεί τη ρομαντική γοητεία του παρελθόντος, ενώ παράλληλα καλύπτει ανάγκες του παρόντος, προσφέροντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εικόνας και ήχου. Αποτελεί ουσιαστικά μία σημαντική πολιτιστική επένδυση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και μια διέξοδο στους δημότες μας που δεν φεύγουν για καλοκαίρι. Στο πρόγραμμα υιοθετείται η λογική της γρήγορης εναλλαγής των ταινιών μέσα στην εβδομάδα, προσδοκώντας σε ένα σταθερό κοινό, το οποίο πλαισιώνει σε εβδομαδιαία βάση το σινεμά.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο