ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

mple polloi kadoi maziΠερισσότεροι από διακόσιοι κάδοι ανακύκλωσης, μπλε και πράσινοι,  αντικαθίστανται σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης, από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Θέρμης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Με κεντρικό σύνθημα «Συνεργαζόμαστε για έναν καθαρό Δήμο», η υπηρεσία Καθαριότητας έχει ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2017 και αναμένεται να ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες, την αντικατάσταση όλων των παλαιών και φθαρμένων ή ακατάλληλων, μπλε και πράσινων κάδων του Δήμου.

Μέχρι στιγμής ολοκληρώθηκε η διαδικασία αντικατάστασης  στα Βασιλικά, τον Τρίλοφο, τη Θέρμη, στον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας από το ύψος «μηδέν» έως την Περαία καθώς και στο χώρο του Αεροδρομίου «Μακεδονία». Ειδικότερα, στο Αεροδρόμιο έχουν τοποθετηθεί έως σήμερα 34 πράσινοι και 15 μπλε κάδοι. Παράλληλα προγραμματίζεται αντικατάσταση των παλαιών κάδων σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Θέρμης.

aerodromio prasinoy kadoiΥπολογίζεται πως σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης, θα αντικατασταθούν έως τα τέλη Οκτωβρίου,  περισσότεροι από διακόσιοι κάδοι σε μία προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης και ενίσχυσης της ανακύκλωσης και βελτίωσης της αποκομιδής, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.  Αναφερόμενος στη μεγάλη προσπάθεια αντικατάστασης των κάδων, που ξεκίνησε στις αρχές του Φθινοπώρου, ο αρμόδιος  Αντιδήμαρχος  κ. Σωκράτης Σαμαράς τόνισε μεταξύ άλλων, την σημαντικότητα και τα οφέλη της Ανακύκλωσης , αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλει ξεχωριστά ο Δήμος Θέρμης για να καλλιεργήσει την οικολογική συνείδηση στους δημότες. « Η υγεία των ανθρώπων και η προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Θέρμης. Επιδιώκουμε την αναβάθμιση της διαδικασίας αποκομιδής,  τη βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας προς τους δημότες μας, την ενίσχυση της Ανακύκλωσης, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάπτυξη μιας Οικολογικής καθημερινότητας που θα σημάνει την  αλλαγή τρόπου σκέψης όλων μας και θα επιφέρει σταδιακά αλλαγή στη συμπεριφορά και στις συνήθειές μας. Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί, για έναν καθαρό Δήμο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο