ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

deya logotypoΜε στόχο την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, η ΔΕΥΑ Θέρμης προχώρησε σε δράσεις κατασκευής 553 μέτρων νέων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, επισκευές βλαβών, αντικαταστάσεις υδρομέτρων και δικτύων ύδρευσης κατά το τρίμηνο Μαρτίου –Απριλίου – Μαϊου 2018. Παράλληλα διαθέτοντας οργανωμένα εργαστήρια ανάλυσης και διενεργώντας καθημερινούς ελέγχους ποιότητας, η  ΔΕΥΑ Θέρμης διασφάλισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους κατοίκους όλων των  Δημοτικών Ενοτήτων που υδροδοτεί, πόσιμο νερό αρίστης ποιότητας, καθαρό και υγιεινό. Αναλυτικά τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο – Μάιο 2018 στον τομέα της ύδρευσης πραγματοποιήθηκαν:

DEYA 1

Στη Δημοτική Κοινότητα Θέρμης έγιναν συνολικά 90 βλάβες ύδρευσης κατά το πρώτο δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου. Παράλληλα γινόταν καθημερινά έλεγχος των δεξαμενών, αντλιοστασίων και έλεγχος ακαθάρτων αντλιοστασίου Νέου Ρυσίου, ενώ τοποθετήθηκαν Έγιναν 28 τοποθετήσεις νέων υδρομέτρων και 165 αλλαγές υδρομέτρων και επέκταση συνολικού μήκους 100 μέτρων δικτύου (Φ 63). Παράλληλα τοποθετήθηκε πιεστικό στον οικισμό Λήδα Μαρία.
Τα συνεργεία μας προέβησαν σε επέκταση δικτύου ύδρευσης 60 μέτρων στον οικισμό Καρδιώτικα, σε τοποθέτηση πλακών και πεζοδρομίων στη Δημοτική Κοινότητα Ταγαράδων.
Στην Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών αποκαταστάθηκαν συνολικά 53 βλάβες ύδρευσης και  1(μία) βλάβη άρδευσης ενώ πραγματοποιήθηκαν και 36 αλλαγές υδρομέτρων. Σε καθημερινή βάση και στα Βασιλικά γινόταν έλεγχος των δεξαμενών και γέμισμά τους με χλώριο όπου απαιτούνταν.

DEYA 2

Σε μία προσπάθεια να αποκατασταθεί το οδόστρωμα όπου το προηγούμενο διάστημα συνεργεία είχαν επέμβει για την αποκατάσταση βλαβών στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Αντωνίου ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε ένα μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος. Στην Δημοτική Ενότητα Μίκρας αποκαταστάθηκαν συνολικά 33 βλάβες ύδρευσης και έγιναν 49 συνολικά αλλαγές υδρομέτρων. Ολοκληρώθηκε επίσης ο καθαρισμός των σχαρών και η αντικατάσταση των βανών στη Δημοτική Κοινότητα Τριλόφου. Σημαντική ήταν και η συνολική επέκταση νέων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης που ξεπέρασε τα 550 μέτρα σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης και συγκεκριμένα σε : Θέρμη, Ταγαράδες, Πλαγιάρι, Λιβάδι, Βασιλικά και Αγία Παρασκευή. “Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας του νερού που προσφέρουμε καθώς και η απρόσκοπτη παροχή του σε όλους τους καταναλωτές δημότες μας” ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης κ. Παναγιώτης Πονερίδης.
Επιπρόσθετα σημείωσε πως “στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης των υπηρεσιών της Επιχείρησης είναι και υλοποίηση και κατασκευή έργων για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί.

deya soyper 1deya soyper 2

Επιχειρούμε ένα τεράστιο έργο στον τομέα της σύγχρονης υποδομής στο Δήμο μας και ζητάμε την καθολική συμπαράσταση, κατανόηση και βοήθεια των δημοτών μας, στην πραγματοποίηση των επιδιώξεών μας για μια σύγχρονη και ανθρώπινη Θέρμη.
Σύμμαχός μας, στο δύσκολο αυτό έργο, είναι επίσης, η συσσωρεμένη εμπειρία, αλλά και η υπευθυνότητα του προσωπικού, της επιχείρησης.
Για εμάς στη ΔΕΥΑΘ, το θέμα της διαχείρισης του νερού αλλά και όλων των θεμάτων ύδρευσης και αποχέτευσης βρίσκονται ψηλά στην καθημερινή μας ατζέντα. Δίνουμε μέρα με τη μέρα τη δική μας μάχη, για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον αναπτυξιακό προσανατολισμό, τη σωστή διαχείριση του νερού και την ικανοποίηση εκατοντάδων αιτημάτων των συνδημοτών μας. Ας μην ξεχνάμε πως η σωστή διαχείριση, διάθεση και προστασία των υδατικών πόρων του Δήμου μας είναι τόσο σημαντική όσο και η αξία του καθαρού νερού για την διατήρηση της ζωής όλων μας” τόνισε ολοκληρώνοντας ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ.

 
 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο