ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

rodies 1Σε καταστροφές μικρής έκτασης του προαύλιου χώρου του γηπέδου που βρίσκεται εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων προχώρησαν άγνωστοι, πιθανόν κατά τις νυχτερινές ώρες. Με έκπληξη υπάλληλοι του Δήμου, επισκεπτόμενοι το χώρο, διαπίστωσαν «ροδιές» από κόντρες αυτοκινήτων που πιθανότητα πραγματοποίησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι «κόντρες» πραγματοποιούνταν επάνω στο σημείο που διαμόρφωσαν εδικά, με προσωπική εργασία και έξοδα, αλλά και με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής, οι φίλοι του τένις της ευρύτερης περιοχής. Δεδομένου ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται φθορές στο συγκεκριμένο χώρο, η Δημοτική Κοινότητα Ταγαράδων σε συνεννόηση με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νίκο Λαγό, προχωρούν στο κλείδωμα της Κεντρικής Εισόδου του χώρου, πλην της μικρής πόρτας από την οποία πλέον θα εισέρχονται οι αθλητές και οι αθλήτριες στο χώρο του γηπέδου και μόνο και όχι οχήματα.

rodies 2rodies 3Η Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη, να προστατεύει τη δημοτική περιουσία και καθώς το ίδιο φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες,  θα πράξει ότι είναι νομίμως δυνατό, ώστε  να εντοπιστούν οι φυσικοί αυτουργοί και να υποχρεωθούν να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο