ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις για μικρούς και μεγάλους από τη “Νεολαία Αγίου Αντωνίου” στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο του χωριού!

Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια για παιδιά | Ο Κινηματογράφος των Γιορτών – Σινεμά | Χριστουγεννιάτικο Παζάρι | Παιχνίδι Μυστηρίου για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου

Στο τετραήμερο χριστουγεννιάτικων δράσεων που έχει ετοιμάσει προσκαλεί μικρούς και μεγάλους η “Νεολαία Αγίου Αντωνίου” στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Αντωνίου. “Ελάτε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί” στα εργαστήρια μας, να μπούμε σε ένα εορταστικό κλίμα με τις ταινίες του “Agios Antonios Christmas Cinema”, να εξιχνιάσουμε το μυστήριο με ένα μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι λύνοντας γρίφους, ανακαλύπτοντας μυστικούς κρύπτες και άλλα πολλά. Σας περιμένουμε, βεβαίως, και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας, στο οποίο θα βρείτε μοναδικά γούρια, όμορφα ημερολόγια για το σπίτι, χιονόμπαλες, διακοσμητικα κεριά. Όλα αυτά υπό τους ήχους τριών Χορωδιών του δήμου Θέρμης και με τη γεύση του ζεστού κακάο, του τσαγιού και των χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων που θα σας προσφέρουμε. Ο d.j.της Νεολαίας Αγ. Αντωνίου θα μας ταξιδέψει με remix γιορταστικών μελωδιών. Σας περιμένουμε!” αναφέρει η ανακοίνωσή των νέων που φέρνουν τα Χριστούγεννα στον Αγ. Αντώνιο .
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου & με την στήριξη της Κοινότητας Αγίου Αντωνίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Χειροτεχνίας
18.00-19.00 Νηπιαγωγείο & Α’, Β’ Δημοτικού
19.00-20.00 Γ’, Δ’, Ε’ Δημοτικού
20.00-21.00: Στ’ Δημοτικού και Παιδιά Γυμνασίου
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Agios Antonios Christmas Cinema
Χριστουγεννιάτικος Κινηματογράφος
17.00: Α’ Παιδική Προβολή Χριστουγεννιάτικης Ταινίας (4+)
18.30: Β’ Προβολή Χριστουγεννιάτικης Ταινίας (12+)
20.30: Γ’ Προβολή Χριστουγεννιάτικης Ταινίας (Για ενήλικες)
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
17.00: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι
Υπό τους ήχους τριών Χορωδιών του Δήμου μας και προσφοράς ζεστού κακάο, τσαγιού και Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων.
Ο dj της Νεολαίας μας θα μας ταξιδέψει με remix εορταστικών μελωδιών.
Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου
18.00: Παιχνίδι Μυστηρίου για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Σας περιμένουμε!


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο