ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ethelontes politikhs prostasia dhmoy kalhΜε την ευκαιρία της προετοιμασίας των μηχανισμών του Δήμου Θέρμης για την αντιμετώπιση του επικείμενου   χειμώνα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Συντήρησης – Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας εκφράζει  την εκτίμησή του απέναντι στην πολύτιμη προσφορά των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, οι οποίοι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά,  παρουσιάζουν αξιόλογο έργο προς το κοινωνικό μας σύνολο. Μέσα από τη συμβολή τους, όπως τονίζει ο κ. Μουστάκας, δίνουν ένα ηχηρό  μήνυμα ευαισθητοποίησης προς  όλους τους πολίτες για να αναλάβει ο κάθε ένας από εμάς ένα πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο.

«Με τη δική τους πολύτιμη συνδρομή, πετυχαίνουμε  όλοι μαζί,  να αντιμετωπίζουμε ακραίες και δύσκολες καταστάσεις, αλλά και να δίνουμε ταυτόχρονα  ένα σημαντικό μήνυμα στους δημότες μας, γύρω από την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

ehtelontes politikhs prostasias seminario 1

Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα, στηριζόμενοι στις αρχές  της αμοιβαιότητας και της αλληλεγγύης. Είναι ανεκτίμητη η προσφορά τους, στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η παροχή βοήθειάς τους σε κάθε είδους καταστροφή. Εκπληρώνουν τον πιο σημαντικό ίσως ρόλο απέναντι στην τοπική κοινωνία,  προσφέροντας ανιδιοτελές έργο με ανθρωπισμό και κοινωνική ευαισθησία, μέσα από δύσκολες συνθήκες, δείχνοντας αυταπάρνηση και αυτοθυσία» σημειώνει χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο