ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

trith hlikia kai ygeia 2Ξεκίνησε στο ΚΑΠΗ Τριλόφου ο κύκλος ενημερωτικών ομιλιών για την πρόληψη της υγείας στην 3η ηλικία. Με πρωτοβουλία των μελών ΚΑΠΗ και του Προέδρου κ. Ευάγγελου Παπαναγιώτου, ενεργοποιούνται πολίτες και επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας του Τριλόφου αλλά και ευρύτερα, για μία σειρά ενημερωτικών ομιλιών που σκοπό έχουν να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με την πρόληψη και διατήρηση της καλής υγείας των μελών του αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη.


Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων, διοργανώθηκε την Τρίτη, 17 Απριλίου 2018, ομιλία με την ιατρό δερματολόγο-αφροδισιολόγο κα Ανατολή Καρτερίδου για την προφύλαξη από τον κίνδυνο μελανώματος. Πώς μπορούμε να προφυλαχτούμε, πώς γίνεται η πρόληψη και η πρώιμη διάγνωση του μελανώματος, αυτής της μορφής καρκίνου που είναι απολύτως θεραπεύσιμη εάν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

kaph trilofoy
Οι ενημερωτικές συναντήσεις συνεχίστηκαν την Τρίτη, 24 Απριλίου, με θέμα την ημικρανία, ως νευρολογικής νόσου, η συχνότητα της οποίας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα ζωής του ασθενή, την επαγγελματική, αλλά και την οικονομική του κατάσταση και να οδηγήσει σε πραγματική αναπηρία, σε σοβαρές περιπτώσεις. Το θέμα ανέπτυξε με την ειδικότητά της, το μέλος του ΚΑΠΗ Τριλόφου κα Χαρμούση Σωτηρία, συνταξιούχος Νευρολόγος – Ψυχίατρος,
Τα θέματα ενδιαφέροντος διευρύνονται με ενημερώσεις για την υγιεινή των ποδιών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των κάτω άκρων, σε μία ακόμη ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαΐου, ενώ την Τρίτη 15 Μαΐου θα αναπτυχθούν και θέματα που αφορούν στη φετινή υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο