ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Ένα ευχάριστο βράδυ, σε ρυθμούς Αποκριάς, όπως προστάζουν οι μέρες, πέρασαν χθες Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019,  τα μέλη του ΚΑΠΗ Τριλόφου συντροφιά με το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων “Παπαγιάννης” στη Δημοτική Κοινότητα Τριλόφου άπαντες χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.

Στο πλαίσιο της αποκριάτικης εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θέρμης επεσήμανε για μία ακόμη φορά , απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους , πως οι άνθρωποι της Γ΄ηλικίας στο Δήμο μας αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, με αξιόλογες δημιουργικές δραστηριότητες, και παράλληλα τους συνεχάρη για την ενεργή συμμετοχή σας στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Δήμου Θέρμης. Ευχήθηκε δε, να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι να αγωνιζόμαστε, ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.


Από την εκδήλωση δεν απουσίασε το κέφι και τα πειράγματα των μελών του ΚΑΠΗ προς το Δήμαρχο και το αντίστροφο.
Την αποκριάτικη γιορτή, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Παπαναγιώτου παρακολούθησαν επίσης ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.κ. Πασχάλης Αναγνώστου και Γιώργος Αγγέλου αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νίκος Λαγός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λιάντας καθώς και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τριλόφου κ. Κατερίνα Λιόλιου.  

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο