ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου|

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Θέρμης. Η εκδήλωση έγινε στο θέατρο του πολιτικού κέντρου της ΔΕΠΠΑΘ, παρουσία περίπου διακοσίων εργαζομένων, του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, εκπροσώπων του δημοτικού Συμβουλίου κ.ά. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θέρμης ευχαρίστησε το προσωπικό του δήμου για το σπουδαίο έργο που παράγει σε καθημερινή βάση συμβάλλοντας στην καλή εικόνα του δήμου. «Η δική σας προσπάθεια και το έργο σας ξεπερνάει ακόμη και τη δική μας των αιρετών γιατί χωρίς τη δική σας καθημερινή συμβολή δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε την καλή εικόνα του δήμου μας» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος. Διαβεβαίωσε παράλληλα τη διοίκηση του Συλλόγου των εργαζομένων ότι η καλή συνεργασία με το δήμο θα συνεχιστεί.

Αναφερόμενος στους εργαζόμενους που απασχολούνται στο δήμο Θέρμης μέσω του Προγράμματος του ΟΑΕΔ Απασχόλησης Μακροχρόνιων Ανέργων 55-67, το γνωστό «1 συν 1, πλησίον σύνταξης», ο δήμαρχος Θέρμης τόνισε καταχειροκροτούμενος από τους εργαζόμενους πως «είναι τεράστιο λάθος της Πολιτείας και δεν συμφέρει ούτε την ίδια, να μη  δίνει παράταση έως και τη συνταξιοδότηση αυτών των εργαζομένων» και διαβεβαίωσε ότι ο δήμος, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους του προγράμματος θα σταθούν δίπλα τους σε αυτή τους τη διεκδίκηση:  «Σύσσωμη η διοίκηση του δήμου και το δημοτικό συμβούλιο θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί σε κάθε δίκαιη διεκδίκησή σας και να θυμάστε πως ό,τι έχουμε πετύχει έως σήμερα το καταφέραμε μέσα από διεκδίκηση και αγώνες. Τίποτε δε μας χαρίστηκε. Θα είμαστε κοντά σας σε κάθε αγώνα διότι εμείς δεν είμαστε εργοδοσία σας αλλά εκπρόσωποι της κοινωνίας και έχουμε χρέος και ευθύνη να αγωνιζόμαστε μαζί σας έως τη δικαίωσή σας.

Χρόνια πολλά, με υγεία και να είναι καλή και δημιουργική χρονιά το 2023».

Στην εκδήλωση χαιρετισμό με ευχές προς τους εργαζόμενους για καλή χρονιά και καλή συνεργασία απηύθυναν η γενική γραμματέας του δήμου Εύη Λάππα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Τσιφτελίδου και Σάββας Φωτιάδης εκ μέρους των δημοτικών παρατάξεων «Παρέμβαση Πολιτών» και «ο δήμος μας αύριο» αντίστοιχα, καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμης Τριαδίου και πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης, Ευστάθιος Πιστέλας.

Το «παρών» έδωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης, Βασίλειος Μουστάκας, Στυλιανός Αποστόλου, Στέλιος Γκιζάρης, Σωκράτης Σαμαράς και Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Πονερίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου και πλήθος εργαζομένων.

Το τυχερό κομμάτι της Βασιλόπιτας έτυχε στο δήμαρχο Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο