ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

gizaris 1Εμφανείς σε όλη την έκταση του δήμου Θέρμης είναι οι εργασίες κλαδέματος που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα από την Διεύθυνση Πρασίνου και αποσκοπούν στην ανανέωση της κόμης των δέντρων, τη διαμόρφωση της  σε καλλωπιστικά σχήματα, την απομάκρυνση ξερών και επικίνδυνων κλαδιών, την αναγέννηση των φυτών με νέους υγιής βλαστούς και την κοπή των χόρτων.Επίσης, τα συνεργεία του δήμου Θέρμης προχωρούν σε  καθαρισμούς αλσυλλίων από πευκοβελόνες,  καθώς και στην αποκατάσταση  – επιδιόρθωση των αρδευτικών δικτύων των πάρκων, που όπως είναι γνωστό,  είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές κατά την περίοδο της σφοδρής κακοκαιρίας του Ιανουαρίου 2017.

gizaris 5Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων, διαμορφώνονται επίσης νέοι χώροι Πρασίνου, με σπορά γκαζόν και φύτευση δέντρων. Στη «μάχη» των εργασιών εξάλλου,  από τις αρχές του μήνα  Μαρτίου, έχει ενταχθεί και το νέο καλαθοφόρο όχημα που εξασφάλισε στις αρχές του έτους η δημοτική αρχή, καθώς και  επιπλέον 17 εργάτες πρασίνου , που έχουν προστεθεί στο δυναμικό της Διεύθυνσης Πρασίνου, με τις τελευταίες προσλήψεις των συμβασιούχων οκταμήνου.   Οι εργασίες πραγματοποιούνται σε όλη την έκταση του δήμου και τις δημοτικές  Κοινότητες και θα συνεχιστούν καθ΄όλη την περίοδο του καλοκαιριού.

gizaris 3Τις παρεμβάσεις επιβλέπει με την παρουσία του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Στέργιος Γκιζάρης ο οποίος σε δηλώσεις του  μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Μέσα σε λίγο χρόνο, επιχειρούμε να δώσουμε ένα δείγμα του δήμου που όλοι θέλουμε. Σε αυτήν την προσπάθεια μεγάλη ήταν η συμβολή του νέου καλαθοφόρου οχήματος του δήμου μας καθώς και όλων των εργαζομένων της Διεύθυνσης Πρασίνου, τους οποίους με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, με μεράκι, οργάνωση και προγραμματισμό, ώστε να έχουμε το αξιόλογο αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Η προσπάθεια θα συνεχίζεται και τους θερινούς μήνες,  με περισσότερο πράσινο  και περισσότερο χρώμα στο δήμο Θέρμης».

kyklikos kombos 1gizaris 4

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο