ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

Αρκετά προβλήματα, πέρα από την αδικαιολόγητη, πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης που σημειώθηκε στις κοινότητες Τριλόφου, Καρδίας και Πλαγιαρίου, για την οποία υπεύθυνος είναι ο ΔΕΔΔΗΕ, προκάλεσε η κακοκαιρία της 8ης και 9ης Ιουλίου. Τα προβλήματα αυτά κλήθηκε και αντιμετώπισε με επιτυχία η αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θέρμης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη βοήθεια και των Εθελοντών. Συγκεκριμένα, η καταρρακτώδης βροχή που ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιουλίου και συνεχίστηκε έως το Σάββατο 9 Ιουλίου είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν 12 πτώσεις δένδρων σε Τρίλοφο, Πλαγιάρι, Καρδία και Θέρμη. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις επενέβη άμεσα η Πολιτική Προστασία του δήμου Θέρμης η οποία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, αποκατέστησαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Πέραν αυτών, σημειώθηκαν επίσης πτώσεις τοιχοποιίας σε δύο εγκαταλελειμμένα σπίτια σε Τρίλοφο και Πλαγιάρι όπου η Πολιτική Προστασία έσπευσε και απομάκρυνε τα μπάζα που έκλειναν τους δρόμους.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Τριλόφου ο οποίος πλημμύρησε λόγω του μεγάλου όγκου νερού. Και εκεί επενέβη η Πολιτική Προστασία η οποία έκανε απάντληση των υδάτων.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης ευχαρίστησε τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας και Θέρμης για την άμεση παρέμβασή τους για μία ακόμη φορά. «Οι εθελοντές μας είναι παντού και πάντοτε στην υπηρεσία του πολίτη, κάθε φορά που τους χρειαζόμαστε και τους ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκρισή τους».


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο