ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Η ΠΗΓΗ» Σουρωτής με ανακοίνωσή του αναφέρεται στους λόγους αναβολής της προγραμματισμένης για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 εκδήλωσης με την Ομάδα χορού που διαθέτει. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Η Πηγή»,  αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τα Μέλη του, την Τοπική Κοινωνία, τους Φίλους του Συλλόγου καθώς και τους διοργανωτές των εκδηλώσεων στο πλαίσιο των << Θέρμης Δρώμενα >> για την αναπάντεχη εξέλιξη στο θέμα των Τμημάτων Latin και hip hop. Εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου το Δ.Σ. ενημερώθηκε από την διδάσκουσα των συγκεκριμένων τμημάτων ότι αδυνατεί να συνεχίσει τη συνεργασία μας, αφού οι επαγγελματικές και προσωπικές αξιώσεις της φαίνεται να ασφυκτιούν στο κύκλο της μικρής μας Κοινωνίας και δεν συνάδουν με τους στόχους και τη λειτουργία ενός Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς τα προβλήματα, οι κτιριακές εγκαταστάσεις και οι καταστατικές φραγές, δεν δίνουν τη δυνατότητα μεγαλύτερης επιτυχίας από αυτήν που αποκτήσαμε όλοι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δυστυχώς λόγο της λύσης της συνεργασίας μας, με τη δασκάλα χορού, τα τμήματα μας δε δύναται να παραστούν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των “Θέρμης Δρώμενα” για τις οποίες είχαμε ενημερώσει από αρχές Ιουνίου τη δασκάλα και είχαμε συμφωνήσει για την παρουσία μας .Όσες προσπάθειες και αν κάναμε μέχρι και πριν λίγες ημέρες να βρούμε μία λύση,με τη δασκάλα, να στηρίξει τον Πολιτιστικό Σύλλογο και να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις δυστυχώς δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι λεπτομέρειες, δεν δίνουν την δυνατότητα της παρουσίας των Παιδιών μας στις εκδηλώσεις…

Οφείλουμε να ζητήσουμε την ειλικρινή μας συγνώμη, προς την Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. τους διοργανωτές των εκδηλώσεων, τους Συνδημότες μας, τους γονείς και τα Παιδιά του Συλλόγου μας, γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται με τη μη συμμετοχή μας, αισθανόμαστε ιδιαίτερο βάρος με μεγάλο αίσθημα ευθύνης προς όλους για αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη και πιθανή ματαίωση των εκδηλώσεων.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο