ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ΑΦΙΣΑ-ΕΑΡΙΝΑ-2018 telikoΜε Κεντρικό σύνθημα “όχι στη ρύπανση ναι στην ποιότητα ζωής, ναι στη συνεργασία και τον εθελοντισμό” θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 τα Εαρινά  στο χώρο του παλιού γηπέδου ποδοσφαίρου των Ταγαράδων.
Τα ΕΑΡΙΝΑ είναι η κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων, η οποία σηματοδοτεί τη λήξη των πολιτιστικών σχολών και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Παράλληλα, είναι αφιερωμένη στην προστασία και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος αλλά και στην διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς!
Στα φετινά ΕΑΡΙΝΑ γιορτάζετε η οριστική απομάκρυνση της χωματερής, κι όλοι μαζί γίνονται συνεχιστές και υπερασπιστές του Πολιτισμού του τόπου, ανοίγουν νέους ορίζοντες με δράσεις που στοχεύουν στην αφύπνιση και στηρίζονται στην ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών στο πλαίσιο της προσφοράς και της αλληλεγγύης!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκινούν στις 8 το βράδυ του Σαββάτου παρουσιάζεται ακολούθως:

20:00 Καλωσόρισμα
20:15 Επίδειξη Παιδικού Τμήματος Suibukan Karate Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ταγαράδων. Διδασκαλία: Αιμιλιάνα Νικολαΐδου, Παύλος Βλάχος
20:30 Χορευτική Παράσταση από το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων. Διδασκαλία: Ελένη Γκαρμίρη
20:45 Χαιρετισμοί επισήμων
21:00 Παραδοσιακοί χοροί από τη Θεσσαλία
Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Βασιλικών.
Διδασκαλία: Θωμάς Ράδης
21:15 Παραδοσιακοί χοροί από τον Πόντο
Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος.
Διδασκαλία: Γιώργος Μιχαηλίδης
21:40 Χοροί από την Ερυθραία Μ. Ασίας
Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ταγαράδων.
Διδασκαλία: Στέλιος Ανθόπουλος
22:00 Παραδοσιακό – Λαϊκό γλέντι

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο