ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

antikatastash lasmpthrwnΟλοκληρώνεται η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών κλειστών γυμναστηρίων με σειρά βελτιωτικών εργασιών, οι οποίες επικεντρώθηκαν κυρίως σε αντικατάσταση λαμπτήρων και προβολέων, που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε πολλά κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Θέρμης από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης που είτε ολοκληρώθηκαν, είτε έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες αφορούν ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις στο ΔΑΚ Θέρμης, το ΔΑΚ Βασιλικών, στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ραιδεστού, στο κλειστό Πλαγιαρίου, στο γήπεδο Σουρωτής και εργασίες συντήρησης στην αίθουσα βαρών του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Θέρμης, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Αγίου Αντωνίου και στο γήπεδο 5Χ5 Τριαδίου.

 Αναλυτικά πρόκειται για βελτιωτικές εργασίες, οι οποίες περιελάμβαναν μεταξύ άλλων : αντικατάσταση πάνω από δέκα κεντρικών προβολέων των γηπέδων και περισσότερους από 50 λαμπτήρες με νέες τύπου led, καθώς  και εργασίες επισκευής δαπέδων και μπασκετών.

dak thermis 2

Παράλληλα οι υπεύθυνοι του Τομέα Αθλητισμού της ΔΕΠΠΑΘ, προγραμματίζουν για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την επισκευή του σκέπαστρου των κερκίδων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Αγίου Αντωνίου και η αντικατάστασή του με πολυκαβουνικά πάνελ, καθώς την κατασκευή και τοποθέτηση περίφραξης στην αίθουσα βαρών του ΔΑΚ Θέρμης.
Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε αθλητικούς χώρους  και εγκαταστάσεις, στους οποίους φιλοξενούνται οι περισσότεροι αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας που δραστηριοποιούνται στα αθλήματα του χάντμπολ,  του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου, της πάλης και του μπάσκετ.

ghpedo neas raidestoyghpedo posfairoy palaimaxwn 1DAK THERMIS PRWTHdak thermis 1

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαο Λαγό, οι εργασίες συντήρησης το επόμενο διάστημα, θα συνεχιστούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Θέρμης, με ιεράρχηση αναγκών και προτεραιοτήτων καθώς σταθερή προτεραιότητα της δημοτικής αρχής αποτελεί η  διάδοση και η προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού, στις καλύτερες δυνατές αλλά  και αναβαθμισμένες κτιριακές υποδομές.
 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο