ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

χιονιαΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων τις τελευταίες ημέρες, τα σχολεία στο Δήμο Θέρμης θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του Δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη αποκατάστασης των όποιων προβλημάτων εντοπίζονται στις σχολικές μας μονάδες. Ο Δήμος συνεχίζει να βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή. Ωστόσο, οι διευθυντές των σχολείων οφείλουν να βρίσκονται στις θέσεις τους, να ενημερώνουν και να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΔΑΠ-μεΑ «Αγκαλιάζω», ΚΛΕΙΣΤΑ ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΔΑΠ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ

Με απόφαση εξάλλου της Προέδρου του ΝΠΔΔ “Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης”, ανοιχτοί θα είναι αύριο Παρασκευή οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Θέρμης, όμως λόγω του ότι τα σχολικά δεν θα λειτουργήσουν αύριο, θα πρέπει οι γονείς να φροντίσουν για τη μεταφορά των παιδιών τους στους σταθμούς του Δήμου. Ανοικτό θα παραμείνει και το ΚΔΑΠ-μεΑ «Αγκαλιά-ζω» που λειτουργεί σε πρωινή και απογευματινή βάρδια στη Θέρμη, ενώ τα ΚΔΑΠ που λειτουργούν σε απογευματινή βάρδια θα είναι κλειστά αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ, Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ & ΤΡΙΑΔΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΘΕΡΜΗΣ

Από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού. Περιβάλλοντος και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν κανονικά τα Κέντρα Πολιτισμού Θέρμης, Νέας Ραιδεστού και Τριαδίου, καθώς και όλα τα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα. Όλες οι υπόλοιπες δομές θα παραμείνουν κλειστές αύριο Παρασκευή και τα μαθήματα θα αναπληρωθούν σε συνεννόηση με τους Καθηγητές των τμημάτων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο