ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

gel vasilika 1Την εμπειρία της συμμετοχής τους στο πανελλήνιο πιλοτικό πρόγραμμα, « Όλοι μαζί μια αγκαλιά! Η συμβουλευτική ως δίαυλος επικοινωνίας για την υποδοχή των προσφύγων», μετέφεραν με ειδική εκδήλωση χθες Τετάρτη 31 Μαϊου, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕΛ Βασιλικών. Συγκεκριμένα, μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσιάστηκε το βραβευμένο με το 1ο βραβείο project« Χρώματα για την Κύπρο», πόνημα του τμήματος Α1, που έδωσε την ευκαιρία για ένα ταξίδι βράβευσης στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στη Λευκωσία της Κύπρου αλλά και την αφορμή για τη βιωματική εμπειρία της ομορφιάς,  της ιστορίας και του πολιτισμού του πολύπαθου νησιού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι μαθητές και οι μαθήτριες του Α1 Λυκείου Βασιλικών με την υπεύθυνη καθηγήτρια για το πρόγραμμα κ. Δήμητρα Μπεχλιβάνη- Σαββοπούλου  στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης, είχαν τη χαρά και την ικανοποίηση να κοινοποιήσουν σε  γονείς και υπευθύνους, την εμπειρία της συμμετοχής τους στο πανελλήνιο πιλοτικό πρόγραμμα, « Όλοι μαζί μια αγκαλιά! Η συμβουλευτική ως δίαυλος επικοινωνίας για την υποδοχή των προσφύγων», που τελεί υπό την ευθύνη και των ΚΕΣΥΠ Θέρμης και Θερμαϊκού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚατά τη διάρκεια της ροής και της βιωματικής προσέγγισης του συγκεκριμένου προγράμματος δόθηκε η ευκαιρία της συμμετοχής στον πανελλήνιο διαγωνισμό « Κύπρος- Ελλάδα- Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες» που διοργανώθηκε από  τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών, και έφερε  την τελική βράβευση με 1ο βραβείο σε δύο κατηγορίες , projectκαι πολυμεσική παρουσίαση, των συγκεκριμένων μαθητών.

gel vasilikwn 2OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑξίζει να επισημανθεί πως μαθητές, γονείς και υπεύθυνοι καθηγητές κατά τη χθεσινή εκδήλωση  ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Στυλιανό Αποστόλου για την ουσιαστική τους συμπαράσταση, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης, που συνέβαλαν αποφασιστικά με ηθική  και οικονομική στήριξη, σε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για το σχολείο των Βασιλικών.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο