ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

TOYRNOYA BASKET KALH

Το 4ο εορταστικό τουρνουά κατηγορίας “Προμίνι” διοργάνωσε το Τμήμα Μπάσκετ του Α.Π.Ο. ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ Θέρμης σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης και τη Δ.ΕΠ.Π.ΑΘ. την Τέταρτη 4 Ιανουαρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Θέρμης και με τη συμμετοχή έξι Αθλητικών Σωματείων. Συγκεκριμένα στη  διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες της κατηγορίας Προμίνι από τους συλλόγους Μέγας Αλέξανδρος, Αχιλλέας Θερμαϊκού, Μαχητές Δόξας Πεύκων, Α.Σ. Πανοράματος, Φοίνικας Καλαμαριάς (Future Stars) και τον οικοδεσπότη Θερμαϊκό Θέρμης.

TOYRNOYA BASKET 3
Αναλυτικά το τουρνουά  περιελάμβανε αγώνες και διαγωνιστικές ατομικές δοκιμασίες στις Ελεύθερες βολές, τα λεϊ απ (lay up) καιτα χοτ σoτ (hot shot).
Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης και φιναλίστ η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου. Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών MVP αναδείχτηκε ο αθλητής Γιάννης Αποστολίκας, από το Θερμαϊκό Θέρμης, ο οποίος αναδείχτηκε, επίσης νικητής στους διαγωνισμούς λεϊ απ (lay up) και χοτ σoτ (hot shot), ενώ στο διαγωνισμό τον ελεύθερων βολών αναδείχτηκε ο αθλητής Αθανάσιος Κωνσταντινίδης, από την ομάδα του Αχιλλέα Θερμαϊκού.

TOYRNOYA BASKET 4TOYRNOYA BASKET PARAGONTES LAGOSTOYRNOYA BASKET THERMAIKOS 1

Τέλος, στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης επιλέχτηκαν οι αθλητές: Αποστολίκας (Θερμαϊκό Θέρμης), Λίτσας (Αχιλλέα Θερμαϊκού), Ξάνθος (Μαχητές Δόξας Πεύκων), Κομάρας (Α.Σ. Πανοράματος) και Αξιότης (Φοίνικας Καλαμαριάς (Future Stars).
Τις απονομές στην νικήτρια ομάδα και τους διακριθέντες αθλητές έκαναν ο Aντιπρόεδρος της Δ.ΕΠ.Π.ΑΘ. k.Νίκος Λαγός, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Θερμαϊκού κ.κ Χαράλαμπός Αμπατζίδης και Αχιλλέας Μεταλούλης αντίστοιχα , καθώς και οι προπονητές των ομάδων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο