ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Τις ευχές τους για τις γιορτές και τη νέα χρονιά στέλνουν με έναν μοναδικό μουσικό τρόπο οι σπουδαστές και οι διδάσκοντες στο Δημοτικό Ωδείο Θέρμης, αλλά και όλοι στη ΔΕΠΠΑΘ. Μέσα από τη μουσική και τη δημιουργικότητα μικροί και μεγάλοι σπουδαστές στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας για το 2021 με γιορτινά κάλαντα. Οι πρόβες, αλλά και το βίντεο έγιναν κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών μαθημάτων που ξεκίνησαν από τις πρώτες μέρες της καραντίνας τον Νοέμβριο και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Με επιμονή καθηγητές και μαθητές συνεχίζουν το εκπαιδευτικό έργο του ωδείου τις δύσκολες αυτές μέρες, το οποίο προβάλλουν με κάθε ευκαιρία. “Όλοι στη ΔΕΠΠΑΘ προσπαθούμε όχι μόνο να μην δημιουργούνται κενά στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και να είμαστε κοντά σε όλους όσους ‘μένουν σπίτι’ με δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους” σημειώνει η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Αθηνά Παπαδάκη. “Με αυτόν τον όμορφο μουσικό τρόπο σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, και ένα 2021 που θα μας χαρίσει χαμόγελα, υγεία και αισιοδοξία!”
Υπενθυμίζεται ότι στο δημοτικό ωδείο τα ατομικά μαθήματα ενόργανης μουσικής όπως το πιάνο, το βιολί, η κιθάρα, η βιόλα, το βιολοντσέλο κ.ά, καθώς και τα ομαδικά όπως η θεωρία, πραγματοποιούνται καθημερινά με σύγχρονη ή ασύγχρονη τηλε-εκπαίδευση. Με διαδικτυακό τρόπο, συνεχίζονται, επίσης, τα μαθήματα στα τμήματα των διευθύνσεων Εικαστικών και Χορού της ΔΕΠΠΑΘ, ενώ οι καθηγητές στη Διεύθυνση Θεάτρου διατηρούν την επαφή με τους μαθητές και το αντικείμενό τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Οι εργαζόμενοι και οι καθηγητές των διευθύνσεων του δημοτικού ωδείου, του χορού, του θεάτρου, των εικαστικών και πολιτιστικών δράσεων σε συνεργασία με τη δημοτική βιβλιοθήκη στηρίζουν εξ αποστάσεως τους μικρούς και μεγάλους φίλους ανεβάζοντας καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου Θέρμης και του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης μικρά και μεγάλα αποσπάσματα από την καλλιτεχνική τους δημιουργία, που ψυχαγωγούν, αλλά και εκπαιδεύουν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο