ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ergasies kleovoylos 1Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών κλειστών γυμναστηρίων και ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Δήμο Θέρμης, με σειρά βελτιωτικών εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη , σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Θέρμης από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα εκτεταμένες εργασίες συντήρησης ολοκληρώθηκαν στο ΔΑΚ Θέρμης, ενώ την εβδομάδα που διανύουμε τα συνεργεία παρεμβαίνουν στα ανοιχτά ποδοσφαιρικά γήπεδα των Δημοτικών Κοινοτήτων Πλαγιαρίου, Νέας Ραιδεστού, Θέρμης,  Ταγαράδων,  του Νέου Ρυσίου και των Τοπικών Κοινοτήτων Σουρωτής και Σχολαρίου.

Αναλυτικά, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του διαδρόμου στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο της Θέρμης.
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επέκταση της περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Θερμαϊκού και ανακαινίστηκαν και αναβαθμίστηκαν τα αποδυτήρια στο 4 ο δημοτικό σχολείο Θέρμης. Την εβδομάδα που διανύουμε πραγματοποιούνται πολλαπλές παρεμβάσεις στα ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου. Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι επισπορές γκαζόν στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Νέας Ραιδεστού, του Πλαγιαρίου, του Τριαδίου, της Σουρωτής των Ταγαράδων, του Νέου Ρυσίου και του Σχολαρίου.

ergasies kleovoylos 2

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαο Λαγό, οι εργασίες θα συνεχιστούν στις Δημοτικές Αθλητικές υποδομές, σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης, κατά τους θερινούς μήνες καθώς σταθερή προτεραιότητα της δημοτικής αρχής αποτελεί η διάδοση και η προαγωγή του αθλητισμού, είτε ομαδικά είτε ατομικά.
Θέτουμε ως προτεραιότητά μας την δημιουργία ιδανικών συνθηκών προπόνησης και άθλησης, συμβάλλοντας έτσι με το δικό μας τρόπο ως αρωγοί στον αγώνα που δίνουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι και τα Σωματεία του Δήμου μας. Στην κατεύθυνση αυτή δημιουργούμε λειτουργικά κλειστά γυμναστήρια, με βελτιωτικές παρεμβάσεις στους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους όλων των Αθλητικών μας υποδομών”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο