ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

biblioΠαρουσίαση του βιβλίου  «Ευτυχώς που σε συνάντησα» της Φανή Άννα σήμερα Τέταρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:30 μ.μ στη Βιβλιοθήκη του ΠΚΘ.

“Η Aϊσέ, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι πετυχημένη καθηγήτρια Οικονομικών σε Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, εγκλωβισμένη σε ένα γάμο με τον Ονούρ, μεγαλοεπιχειρηματία της Τουρκίας. Προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στηνπετυχημένη καριέρα της και την άτυχη ζωή της. Τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή της η αδερφή της; Συναντώντας τον Φιλίπ θα καταφέρει να πάρει το ρίσκο ώστε να απεμπλακεί από τη δύσκολη κατάσταση που την πνίγει;”

Βιογραφικό
Η Άννα Φανή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται σα νηπιαγωγός. Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Τζίκα (Διευθυντή του 1ου Δημ. Σχολείου Ν. Ραιδεστού) και έχουν δύο κόρες. Μετά από πολλά χρόνια σπουδών και 24 χρόνια δουλειάς τα ενδιαφέροντά της διευρύνθηκαν πέρα από το χώρο της εκπαίδευσης. Απολαμβάνοντας τη χαρά της ανακάλυψης νέων πτυχών του χαρακτήρα της άρχισε τη συγγραφή αυτού του μυθιστορήματος. Το “ευτυχώς που σε συνάντησα” είναι το πρώτο βιβλίο που δημοσιεύει.”.

Διοργάνωση : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο