ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Με εκτεταμένες παρεμβάσεις στους χώρους των κλειστών αθλητικών κέντρων, των ποδοσφαιρικών και των 5Χ5 γηπέδων συνεχίστηκαν το τελευταίο δίμηνο, οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και αναβάθμισης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων από τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ. Ολοκληρώθηκαν ήδη εργασίες ελαιοχρωματισμού στα κλειστά αθλητικά κέντρα : ΔΑΚ Βασιλικών και ΔΑΚ Θέρμης , καθώς και και εξωτερικά του γηπέδου άρσης βαρών στη Θέρμη και της αίθουσας πάλης εσωτερικά.Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ελαιοχρωματισμού, εξωτερικά του κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες.


Αναλυτικά, πολλαπλές παρεμβάσεις συντήρησης πραγματοποιήθηκαν κατά το προηγούμενο δίμηνο σε γήπεδα 5×5 ποδοσφαίρου, όπως σε αυτό του Σχολαρίου, καθώς και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Καρδίας και του Τριλόφου, όπου πραγματοποιήθηκε συντήρηση του γκαζόν του γηπέδου ή τοποθέτηση νέου όπου κρίθηκε απαραίτητο.


Ειδικότερα, τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ προχώρησαν σε επανασπορά του χλοοτάπητα των ποδοσφαιρικών μας γηπέδων, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων, με το καλαθοφόρο όχημα του Δήμου , σε ποδοσφαιρικά γήπεδα που αντιμετώπιζαν προβλήματα φωτισμού κυρίως τις βραδινές ώρες των προγραμματισμένων προπονήσεων των ομάδων.
Τις εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησής επέβλεπε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης ο οποίος σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των αθλητικών μας χώρων, αλλά και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών. Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο