ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ghpedo palaimaxwn ammos 2Στο γήπεδο ποδοσφαίρου του  Τριλόφου, το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Φράγμα Θέρμης και το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Νέας Ραιδεστού μεταφέρθηκαν την εβδομάδα που διανύουμε, οι παρεμβάσεις της ΔΕΠΠΑΘ, στις αθλητικές υποδομές του Δήμου Θέρμης. Αναλυτικά οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των γηπέδων του Δήμου μας, αφορούσαν στην επανασπορά χόρτου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ενώ έγιναν και  ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις και  επιδιόρθωσης του φωτισμού όπου κρίθηκε απαραίτητο, με την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων των προβολέων, επισκευές των ηλεκτρολογικών πινάκων και επιδιορθώσεις στα αποδυτήρια, με ανακαίνιση όλων των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των δαπέδων.

Αναλυτικά το συνεργείο της ΔΕΠΠΑΘ προχώρησε σε επανασπορά χλοοτάπητα στο γήπεδο παλαιμάχων στο Φράγμα της Θέρμης αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί το απαραίτητα στρώσιμο των δύο εστιών με άμμο. Ολοκληρώθηκε η συνολική ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Τρίλοφο, όπου με τη στενή συνεργασία και της διοίκησης της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, έγινε και μόνωση στην ταράτσα. Βάφτηκαν τέλος στο σύνολό τους και τα αποδυτήρια στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Νέας Ραιδεστού, τα οποία είχαν υποστεί φθορές από αγνώστους και πλέον είναι στη διάθεση των αθλητών προς χρήση.

apodythria ghpedo basket Nea Raidestosapodythria Trilofoy kalhghpedo palaimaxwn fragma Thermis 1

Με στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των αθλητικών χώρων προς όφελος όλων των δημοτών μας, τις επόμενες ημέρες οι παρεμβάσεις των συνεργείων της ΔΕΠΠΑΘ στα γήπεδα ολοκληρώνονται, ώστε να είναι  έτοιμα να χρησιμοποιηθούν από το αθλητικό δυναμικό, σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης.

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο