ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Επιτροπή δια βίου μάθησης|

amazonios synantisi genikhΜε πρωτοβουλία  της Αναπτυξιακής Εταιρίας Ανατολική Α.Ε, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.00 το πρωί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Μίκρας στον Τρίλοφο,  συνάντηση εργασίας της Επιτροπής δια Βίου Μάθησης με την Ομοσπονδία των Οργανισμών Αυτοχθόνων του Αμαζονίου της Βραζιλίας, στο πλαίσιο του έργου EYD 2015 “Το Μέλλον που θέλουμε”.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ανταλλαγή απόψεων για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας των συστημάτων τυπικής , μη τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης και ανάδειξη καλών πρακτικών σε τοπικό και υπερτοπικό πλαίσιο στις δύο χώρες.

amazonios synantisi 2

Κατά τη συνάντηση εργασίας, αποφασίστηκε η συστηματοποίηση της παραπέρα επικοινωνίας για την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης όσο και του περιβάλλοντος που θα ενδιαφέρουν τόσο την Επιτροπή Διά Βίου Μάθησης του Δήμου όσο και τους φορείς που εκπροσωπούνται στην Επιτροπή.

mixoy sarakinos amazonios
Να σημειωθεί τέλος, πως από πλευράς της αντιπροσωπείας των φιλοξενουμένων, στη συνάντηση συμμετείχαν: ο Maximiliano Corea Meneze συντονιστής της Ομοσπονδίας ,η Carla de Jesus DIAS στέλεχος του Βραζιλιανικου Ινστ. Περιβάλλοντος και Κοιονωνικών θεμάτων και η Sara Schmitt Pacifico από την Climate Alliance.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο