ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ενημέρωση|

Σε σημαντικές παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους του Επαρχιακού οδικού δικτύου στα Βασιλικά και την Κ. Περιστερά προχώρησε την τελευταία εβδομάδα η Αντιδημαρχία Συντήρησης Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης.
dromos M 2drmos M 1

Ειδικότερα οι εργασίες αφορούσαν τον Αγροτικό – Δασικό δρόμο στην Κάτω Περιστερά που οδηγεί στις κτηνοτροφικές μονάδες Βαρλάμη και Ρογκότη , μήκους 3 χιλιομέτρων ο οποίος συντηρήθηκε με αμμοχάλικα , την αποκατάσταση Αγροτικού δρόμου στην Κάτω Περιστερά που είχε υποστεί ζημιές εξαιτίας των κατολισθήσεων, τη συντήρηση του δρόμου μήκους 2 χιλιομέτρων που οδηγεί στο υδραγωγείο του Δασαρχείου κοντά στην Περιστερά και τέλος σε χαλικοστρώσεις δρόμων εντός του οικισμού Βασιλικών.dromos M 3moystakas dronoi 1

Πρόκειται για παρεμβάσεις που εντάσσονται «στο γενικότερο βασικό στόχο της Δημοτικής Αρχής Θέρμης που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, η οποία αντιμετωπίζει στις μέρες πολλά προβλήματα», όπως ανέφερα χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μουστάκας.

moystakas remamoystakas rema 2dromos M 4

Άμεση και αποτελεσματική ωστόσο υπήρξε και η ανταπόκριση του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στην αντιμετώπιση του χιονιά, συνδράμοντας ουσιαστικά και στο έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και παρεμβαίνοντας όπου υπήρχε ανάγκη, σε δρόμους που ανήκουν στην ευθύνη της Περιφέρειας, ρίχνοντας αλάτι , προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, έφερε τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου από τις πρώτες πρωινές ώρες έως αργά το βράδυ στο καθήκον, ανταποκρινόμενα στις δεκάδες κλήσεις των δημοτών μας και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ορεινό όγκο όπου επικρατεί έως και σήμερα παγετός , καθιστώντας επικίνδυνη την κυκλοφορία των οχημάτων.

moystakas xiniasmoystakas 1 xionimoystakas xioni 2

Και σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 η αλατιέρα του Δήμου Θέρμης, από τα ξημερώματα, ρίχνει αλάτι στις περιοχές Μονοπήγαδο, Άγιο Αντώνιο, Περιστερά και Λιβάδι, με ιδιαίτερη έμφαση στο Λιβάδι, καθώς η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας σημείωσε πτώση 12 βαθμών (-12).


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο