ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

dhmarxos vogiatzhsΥπογράφηκε σήμερα το πρωί, στο Γραφείο του Δημάρχου Θέρμης η σύμβαση συνεργασίας Δήμου Θέρμης και FraportGreece, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του αεροδρομίου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, για τη μεταφορά απορριμμάτων του αεροδρομίου από την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου. Μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, εγκαινιάζεται μία νέα εποχή συνεργασίας Δήμου Θέρμης και Αεροδρομίου «Μακεδονία», ενώ εξασφαλίζεται η μεταφορά των απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων υλικών και ογκωδών αντικειμένων από το συγκεκριμένο χώρο.

symvash me framport 2Σύμφωνα με τη σύμβαση η  Fraport Greece ως διαχειρίστρια εταιρία του Αεροδρομίου,  αναλαμβάνει την ευθύνη αποκομιδής, περισυλλογής και εναπόθεσης των απορριμμάτων, ογκωδών αντικειμένων και ανακυκλώσιμων υλικών σε συγκεκριμένο σημείο, από όπου θα τα παραλαμβάνουν τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Θέρμης. Τη σύμβαση υπέγραψαν για λογαριασμό του Δήμου Θέρμης,  ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος και εκ μέρους του Αεροδρομίου,  ο εκπρόσωπος της Εταιρίας Fraport Greece Airport Manager κ. Ιωάννης Βογιατζής. 

ypofrafes dhmarxos framport“H εταιρεία Fraport όπως είναι γνωστό διαχειρίζεται πλέον το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και ως Δήμος  συνεργαζόμαστε με την εταιρία,  ώστε να  εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πολιτών μας αλλά  και των επισκεπτών του Αεροδρομίου, να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία αλλά και να προάγουμε τον προορισμό της περιοχής μας, καθώς η θετική εικόνα ενός καθαρού Αεροδρομίου εξασφαλίζει τη συνολική αναβάθμιση της εμπειρίας του ταξιδιώτη στο αεροδρόμιό μας, ενώ προβάλλει σημαντικά  τον τόπο μας. Σε κάθε περίπτωση η  βελτίωση και σωστή συντήρηση του Αεροδρομίου μας,  θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού μας”, δήλωσε μετά το τέλος της υπογραφής της Σύμβασης, ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Η διάρκεια της σύμβασης είναι έως 31/12/2017 με  δικαίωμα  παράτασης μετά τη  συμβατική λήξη .

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο