ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

DEYA 1DEYA 2DEYA 3

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του νερού που προσφέρει, την απρόσκοπτη παροχή του σε όλους τους καταναλωτές του Δήμου Θέρμης, καθώς και τη διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών της Επιχείρησης αλλά και την κατασκευή έργων για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στην πόλη και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, η ΔΕΥΑ πραγματοποίησε σειρά παρεμβάσεων κατά τους θερινούς μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2016.Ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες αποκαταστάθηκαν συνολικά 300 βλάβες ύδρευσης, στη Δημοτική Ενότητα Θέρμης, Βασιλικών και στη Δημοτική Ενότητα Μίκρας, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης των υποδομών στους βασικούς τομείς ύδρευσης αποχέτευσης αλλά και των ομβρίων υδάτων.
Σε καθημερινή βάση, και τους τρεις μήνες του καλοκαιριού, γινόταν έλεγχος των δεξαμενών , των αντλιοστασίων και έλεγχος ακαθάρτων του αντλιοστασίου του Ν.Ρυσίου.
Παράλληλα, τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2016, πραγματοποιήθηκαν σε όλο το Δήμο συνολικά 70 αλλαγές υδρομέτρων, ενώ τα συνεργεία της Επιχείρησης προέβησαν σε επισκευή φρεατίων στην Τοπική κοινότητα Τριαδίου και στην Τοπική Κοινότητα Αγ.Αντωνίου.

Οι εργασίες των συνεργείων της ΔΕΥΑ Θέρμης, επικεντρώθηκαν επίσης, στην αποκατάσταση ασφαλτικών, πλακών και πεζοδρομίων, στην Τοπική Κοινότητα Τριλόφου, Καρδίας, Πλαγιαρίου, Περιστεράς, Λιβαδίου, Ν. Ραιδεστού και Βασιλικών, καθώς σε εργασίες για το γεφύρωμα του αρδευτικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Αγ.Αντωνίου.
Η ΔΕΥΑ Θέρμης θα συνεχίσει τις προσπάθειες, ανταποκρινόμενη στα καθημερινά αιτήματα των δημοτών μας, έτσι ώστε να συμβάλει τα μέγιστα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, με την ταυτόχρονη εξασφάλιση ποσοτικά και ποιοτικά των απαραίτητων ποσοτήτων νερού ύδρευσης παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πολίτες του Δήμου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο