ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|


Πλημμύρισαν τους χώρους του δημαρχείου με τις φωνούλες τους και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τα παιδιά του 5ου και 4ου Νηπιαγωγείου Θέρμης που άνοιξαν την αυλαία για τα παραδοσιακά κάλαντα στο Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελό τους, τα παιδιά των δύο νηπιαγωγείων της Θέρμης, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άλλες γιορτινές μελωδίες στο Δήμαρχο, συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους.

Δεκάδες παιδικές φωνούλες και αστείρευτα χαμόγελα επισκέφθηκαν το δημαρχείο, προκειμένου ψάλλουν τα κάλαντα δήμαρχο και να ανταλλάξουν ευχές μαζί του. Τα παιδιά υποδέχθηκε ο δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος στο γραφείο του, τα οποία άριστα προετοιμασμένα, φορώντας κόκκινους σκούφους και κερατάκια ταράνδων και κρατώντας τριγωνάκια, τραγούδησαν τα κάλαντα και χάρισαν το πιο ζεστό χαμόγελό τους στο δήμαρχο και το προσωπικό του Δήμου Θέρμης.

Ο δήμαρχος Θέρμης, κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συζητώντας με τα παιδιά τους εξήγησε το πραγματικό νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χριστούγεννα είναι οι άνθρωποι που έχουν ζεστές και ειλικρινές στιγμές, είναι η αλληλοβοήθεια, η αληθινή φιλία, η αγάπη και η οικογένεια μας, Είναι ο κύκλος της αγάπης και η ευτυχία, ακόμη και στη μεγαλύτερη δυσκολία. Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου σημαίνει αγάπη για το συνάνθρωπο, το φίλο, τον αδελφό και την οικογένεια. Σας εύχομαι το Άγιο φως των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές σας με αγάπη».

Επίσης, αφού ευχαρίστησε τους μικρούς μαθητές των νηπιαγωγείων και τις δασκάλες τους, γι’ αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, προσέφερε σε όλους παραδοσιακά κεράσματα και σοκολατάκια. Η ευχάριστη πρωινή έκπληξη στο γραφείο του δημάρχου Θέρμης ολοκληρώθηκε με τα μελωδικά κάλαντα των μαθητών του Αριστοτέλειου Κολλεγίου που υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν παράλληλα και τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολλεγίου που συνόδευε τα παιδιά για την πρωτοβουλία τους αυτή, την αγάπη και την προσφορά τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εξήγησε στα παιδιά πως οι ανάγκες των καιρών οδήγησαν τη Δημοτική Αρχή στη δημιουργία μόνιμων κοινωνικών δομών όπως αυτή του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, που λειτουργεί και προσφέρει σταθερά και αδιάκοπα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από το 2009 έως σήμερα.


Ευχήθηκε τέλος σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Αγάπη και εξήρε για μία ακόμη φορά το παράδειγμα δοτικότητας και  ευαισθησίας και των παιδιών του Αριστοτέλειου Κολλεγίου, που συμβάλλει, στην γενικότερη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Θέρμης, αυτές τις μέρες, να μη νιώσει κανείς συνάνθρωπό μας, μόνος του .


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο