ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

katsaros prwthΜέσα από τον ήχο του σαξοφώνου του,  της ορχήστρας του, αλλά και της ορχήστρας σαξοφώνων «ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ» του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης-ΔΕΠΠΑΘ, στην εκδήλωση τιμής στην προσφορά του, ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός μάγεψε το κοινό, χαρίζοντάς του όμορφες μουσικές στιγμές με νέα και διαχρονικά τραγούδια στο χρόνο. Στην ειδική εκδήλωση του Φεστιβάλ Θέρμης Δρώμενα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο Νόεσις -Κέντρο Διάδοσης Τεχνών και Μουσείο Τεχνολογίας, και την αίθουσα Κοσμοθέατρο, ο Γιώργος Κατσαρός απέδειξε για μία ακόμη φορά πως υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εδώ και χρόνια το μουσικό πεντάγραμμο, ως στρατιώτης της μουσικής τέχνης. Έχει διδάξει σαξόφωνο, μέσα από τους δίσκους που έχει υπογράψει σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του κι έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες που διαθέτουν βαριά ονόματα αλλά και μεγάλη υπόσταση σαν και την δική του.

katsaros 2Για μία ακόμη φορά, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης μας απέδειξε στο κοινό της Θέρμης πως τα φώτα της δημοσιότητας ποτέ δεν τον εντυπωσίασαν και πως αποτελεί αναμφίβολα μουσικό παλιάς κοπής, ο οποίος θέλει να παράγει μόνον έργον.
Όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο του ετήσιου φεστιβάλ «Θέρμης Δρώμενα 2018», η ορχήστρα σαξοφώνων «ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ» του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης-ΔΕΠΠΑΘ, με την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου τίμησε τον συνθέτη, μαέστρο και σαξοφωνίστα Γιώργο Κατσαρό για την σημαντική συμβολή του στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου.
Ο Γιώργος Κατσαρός παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου , του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Σωκράτη Φάμελου, της Αντιδημάρχου κ. Ζωής Γεωργαλή, της Προέδρου της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνάς Παπαδάκη, του Αντιπροέδρου κ. Νικόλαου Λαγού, του Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ κ. Γιώργου Αγγέλου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων κ. Δημήτριου Καλαθά, αλλά και πλήθος κόσμου μαζί με την ορχήστρα του και σε σύμπραξη με την ορχήστρα σαξοφώνων του Δ.Ω.Θ, “έπαιξε” προσωπικές του επιτυχίες αλλά και αγαπημένες του μελωδίες σε ενορχηστρώσεις του Λάζαρου Τσαβδαρίδη.
katsros defterhΣυντελεστές της εκδήλωσης ήταν:
Κωνσταντίνα Πουτκάρη – τραγούδι
Κώστας Νικολόπουλος – κιθάρα
Γιάννης Σαρόγλου – μπάσο
Ορχήστρα σαξοφώνων «Κου Κλουξ Σαξ»
Δημ. Ωδείου Θέρμης – ΔΕΠΠΑΘ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση – Θεόφιλος Σωτηριάδης
Ενορχηστρώσεις – Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο