Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Τέχνες που χάθηκαν, Χοροί που έμειναν», διοργανώνει ο Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης «Ο Μέγας Αλέξανδρος», το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 21:00, στην Πλατεία Παραμάνα στη Θέρμη. Πρόκειται για μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στις μνήμες, τις παραδόσεις και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, μέσα από εικόνες, ήχους, χορούς και αναφορές σε επαγγέλματα και τέχνες που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και παραμένουν ζωντανά στη συλλογική μας μνήμη.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να ενώσει τις γενιές, να αναδείξει την αξία της λαϊκής παράδοσης και να υπενθυμίσει πως οι ρίζες και η ιστορία μας αποτελούν πολύτιμο κομμάτι της ταυτότητάς μας.

Ο Σύλλογός, με ανακοίνωσή του,  εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, οι οποίοι με την πολύτιμη συμβολή τους, όπως επισημαίνουν, στηρίζουν έμπρακτα τον πολιτισμό και την προσπάθεια διατήρησης της τοπικής παράδοσης. Η εμπιστοσύνη και η προσφορά τους αποτελούν σημαντική δύναμη για τη συνέχιση δράσεων που κρατούν ζωντανή την ιστορία και τις αξίες του τόπου μας.

Τέλος, καλεί όλους τους φίλους της παράδοσης και του πολιτισμού να παρευρεθούν και να απολαύσουν  μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, μνήμες και αυθεντική ελληνική παράδοση.

Πλατεία Παραμάνας, Θέρμη
Σάββατο 16 Μαΐου 2026
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος ελεύθερη


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο