ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση, Κέντρα δια βίου μάθησης|

  Kέντρα δια Βίου ΜάθησηςΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θέρμης (στο εξής Κ.Δ.Β.Μ.), καθώς συγκεντρώθηκαν 700 περίπου αιτήσεις υποψήφιων εκπαιδευόμενων. Μετά απ’ τη σχετική  επεξεργασία των αιτήσεων απ’ τα στελέχη του Κ.Δ.Β.Μ., ξεκίνησαν από τις 14 Οκτωβρίου τη λειτουργία τους τα πρώτα τμήματα μάθησης  (4 τμήματα Πληροφορικήlogokdbmς και 2 Ρωσικής γλώσσας) στο 1ο Λύκειο Θέρμης. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται η έναρξη νέων προγραμμάτων για εκμάθηση ξένων γλωσσών σε Θέρμη και Τρίλοφο ενώ θα ακολουθήσουν μέσα στο Νοέμβριο τμήματα στα Βασιλικά

Το κριτήριο για την έναρξη νέων τμημάτων είναι αριθμός των αιτήσεων. Ο συνολικός αριθμός τμημάτων μέχρι τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους εκτιμάται ότι θα υπερβεί σημαντικά την αρχική εκτίμηση του Δήμου.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι ειδοποιούνται κάθε φορά τηλεφωνικά απ’ τα στελέχη του Κ.Δ.Β.Μ., με σειρά που καθορίζεται αποκλειστικά απ’ την ημερομηνία υποβολής της αίτησής τους.  Ειδικά για τη Δημοτικές Ενότητες Βασιλικών και Μίκρας προγραμματίζουμε ειδική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία νέων τμημάτων τη δεύτερη εκπαιδευτική περίοδο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης είναι τα εξής:

Διεύθυνση: Απ. &  Γρ.  Ταβάκη 28, 1ος όροφος, Θέρμη

Τηλ.: 2310-466133, 2310-466555

Φαξ: 2310-466512

Ε-mail:  kdvm@dimosthermis.gr, kdvm.thermis@gmail.com)

Ώρες κοινού:   Τρίτη – Πέμπτη  12:00- 14:00

Παρασκευή 13:00- 15:00

(τις απογευματινές ώρες τηλεφωνήστε πριν έλθετε στο Κ.Δ.Β.Μ., γιατί τα στελέχη μπορεί να πραγματοποιούν επισκέψεις στα τμήματα μάθησης)

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας- Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο