ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

20131110_102924Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου η αναδάσωση στον οικισμό Τριαδίου της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδάσωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τον ΣΚΑΪ.

Από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν  εθελοντές κάθε ηλικίας στα δυο σημεία συνάντησης και ανηφόρησαν στην περιοχή της δενδροφύτευσης όπου μέσα σε λίγες ώρες  εξαντλήθηκαν όλα τα φυτά που είχε διαθέσει η υπηρεσία της ΠΚΜ. Το σημείο όπου έλαβε χώρο η δενδροφύτευση είχε ήδη περιφραχθεί από την υπηρεσία ΠΚΜ ώστε να προστατευθούν τα φυτά.

Ο Δήμος Θέρμης ευχαριστεί όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους που πήραν μέρος στην ενέργεια αυτή καθώς και τις εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας του δήμου Θέρμης. Επιπλέον ευχαριστεί το ΣΚΑΪ που πρόβαλε τη πρωτοβουλία και ήταν παρών κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέροντας τη βοήθειά του. Τέλος ευχαριστεί την ΠΚΜ που διέθεσε τη μεγάλη ποσότητα φυτών που χρησιμοποιήθηκαν.

Ο Δήμος Θέρμης είναι αρωγός και στηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες, τέλος υπόσχετε ότι θα πραγματοποιήσει τέτοιες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο