ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Χωρίς κατηγορία|

images

Τον Οκτώβριο παρουσιάστηκε από την εφηβική ομάδα «Θεάτρου Όραμα» το έργο «Ο Δράκος» του Ευγένιου Σβαρτς και το Tango Bar του Περικλή Κοροβέση.  


Επίσης, τον τελευταίο μήνα πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Κάστανου 2013 στο Λιβάδι σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Λιβαδιωτών και τα ΔΗΜΗΤΡΕΙΑ 2013 στο Πλαγίαρι.


Οι χορωδίες της Μίκρας, της Ν. Ραιδεστού και  των Ταγαράδων συμμετείχαν σε δύο χορωδιακά φεστιβάλ. Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης έγιναν δύο εκθέσεις  ζωγραφικής , εικαστικών εφαρμογών και κατασκευών.


Από τις 4 έως τις 15 Νοεμβρίου η Ολυμπία Μπαλίτα – Θεοδωρίδου παρουσίασε σειρά έργων της με τίτλο «Τα ονειρόσπιτα του κάστρου», ενώ από τις 18 έως τις 29 Νοεμβρίου η Αγγελική Παναγιωτίδου παρουσιάζει την έκθεση κατασκευών με τίτλο «Τεχνοδομή».


Η Ε.Θ.Β.Ε. «Κλαυσίγελως» & Ομάδα «Θεάτρου Όραμα» της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. παρουσιάζουν το «Tango Bar» του Περικλή Κοροβέση σε σκηνοθεσία Θεόφιλου Λάλου και Δώρας Σκαρλάτου τη Δευτέρα 9 & Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο  Δημοτικό Θέατρο Θέρμης


Για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, ο Δήμος Θέρμης στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και  αγκαλιάζει κάθε δημιουργική προσπάθεια που υπάρχει στο δήμο. Το Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης έχει σχεδιάσει χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Θέρμης από τις 7 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2013.


Οι εκδηλώσεις όλες γίνονται με την εθελοντική υποστήριξη  των κατοίκων και των επαγγελματιών του Δήμου.



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο