ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

politikh prostasiaΗ Πολιτική Προστασία Θέρμης σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 5/12, 10/12, 14/12, 18/12 και 22/12 στην Θέρμη.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 5/12, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Παραμάνα της Θέρμης  η ομάδα θα κάνει μαθήματα πρώτων βοηθειών σε περαστικούς.

Την Τρίτη 10/12 στις 19:00 στην Πλατεία Παραμάνα Θέρμης θα πραγματοποιηθεί το άναμμα δένδρου, όπου τα παιδιά μπορούν να κρεμάσουν κάρτες, που θα υπάρχουν στο περίπτερο της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης. Οι κάρτες, αυτές, θα γράφουν πάνω μία ευχή και μία από αυτές θα πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα του χρόνου.

Επίσης, το Σάββατο 14/12 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Θέρμης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της ομάδας   για τη συλλογή τροφίμων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θέρμης, τον Σύλλογο ”Πνοή” και το “Club109”.

Την Τετάρτη 18/12 στις 18:00, στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Θέρμης θα γίνουν τα εγκαίνια του γραφείου της Πολιτικής Προστασίας. Ενώ, την ίδια μέρα ξεκινάει κύκλος εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει πρώτες βοήθειες,αναρρίχηση,απεγκλωβισμούς από ερείπια και ασφάλεια χώρου. Τα μαθήματα είναι ανοιχτά και θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή,θα είναι τρίωρα και θα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.Όσοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email της ομάδας ppthermis@gmail.com.

Την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων, Κυριακή 22/12, από τις 11:00 π.μ.  έως τις 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πλατεία Παραμάνα της Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο