ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

θερμοκοιτίδεςΤην Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια του έργου της «Ανάδειξης και οργάνωσης του άλσους του αρχαιολογικού χώρου της Τράπεζας Θέρμης » στην Τούμπα της Θέρμης , εκεί που βρίσκεται ο Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί και  γνωρίσετε από κοντά ένα νέο έργο που στοχεύει στην ανάδειξη του ιστορικού και φυσικού τοπίου της περιοχής μέσα από την οργάνωση του αρχαιολογικού χώρου.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, στο μικρό αμφιθέατρο θα βραβεύσουμε τις ομάδες του δήμου μας που αναδείχθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα.

Επίσης, 10 καλλιτέχνες από το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών και Κοινωνικών Σπουδών ALANUS της Βόννης, Γερμανίας  παρουσιάζουν ανοιχτό εργαστήρι  και έργα τέχνης μέσα από ένα διάλογο με το χώρο της Τούμπας και τη Θέρμη, στο διάστημα της επίσκεψης τους από τις 28 Απριλίου έως τις 30 Μαΐου 2013.

Η παρουσίαση των έργων  θα γίνει την Παρασκευή 23 Μαϊου 2014, όμως όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν το χώρο και τους καλλιτέχνες  από την ημέρα των εγκαινίων Κυριακή 11/5 .

ΔΤ Τίμος Σταυρός


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο