ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις|

AgioiKonstantinosEleni03Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις  στο Νέο Ρύσιο και το Άνω Σχολάρι.

Στο Νέο Ρύσιο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Την Τετάρτη 20 Μαϊου και ώρα 19.00, στον χώρο του Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα τελεστεί εσπερινός και περιφορά της Ι. Εικόνας των Αγίων. Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις με συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών από τον πολιτιστικό σύλλογο Λακκώματιος Χαλκιδικής , τον Λαογραφικό σύλλογο Νέου Ρυσίου “Η Αρετσού” και τέλος γλέντι για όλους.
  • Την Κυριακή 24 Μαϊου και ώρα 20.30, στο Κέντρο Πολιτισμού Νέου Ρυσίου, η χορωδία του Λαογραφικού Συλλόγου Νέου Ρυσίου “Η Αρετσού” , θα παρουσιάσει τραγούδια νεώτερων Ελλήνων συνθετών, σε εκδήλωση με θέμα “Από τον Τσιτσάνη στον Χατζιδάκι”.

Στο Ανω Σχολάρι

  • Την Τετάρτη 20 Μαϊου στις 19.00 Μέγας θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός στον Ιερό Ναό «Αγίου Κωνσταντίνου» Ανω Σχολαρίου και θα ακολουθήσει το παραδοσιακό μοίρασμα  ψαριών, κρασιού και άρτου
  • Την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 07.00 θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό « Αγίου Κωνσταντίνου»


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο