ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

rally

O Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσ/νίκης διοργανώνει την Κυριακή 13/9 το 48ο Ράλλυ ΔΕΘ στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Σύμφωνα λοιπόν με την Οργανωτική Επιτροπή, για την καλύτερη και ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων,   θα πρέπει να τηρηθούν οι Διεθνείς Κανονισμοί Ασφαλείας, συγκεκριμένα σε κάθε ειδική διαδρομή πρέπει να απαγορεύεται η κυκλοφορία των  αυτοκινήτων 1,5 ώρα (μιάμιση) πριν από το ωράριο διέλευσης  του 1ου αυτοκινήτου, μέχρι και 30′ (τριάντα) μετά τη διέλευση του τελευταίου αυτοκινήτου (συνολική διάρκεια απαγόρευσης της κυκλοφορίας στις ειδικές διαδρομές, 3 ώρες), συγκεκριμένα από την αρχή (ΣΕΧ) μέχρι το τέλος (Stop). Επίσης, για όλες τις ειδικές διαδρομές που απαγορεύεται η κυκλοφορία που έχουν επιλεχθεί από την Οργανωτική Επιτροπή, υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές για τη μετακίνηση των κατοίκων της εκάστοτε περιοχής.

Συγκεκριμένα στο δήμο Θέρμης: Στον Σταθμό Ελέγχου Χρόνου –ΣΕΧ 1 Πετροκέρασα (100μ. από την Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Πετροκεράσων, όπου διασταύρωση δεξιά προς Πετροκέρασα και πινακίδα “Πετροκέρασα 12χλμ.”), ώρα 8:20 έως 11:20                                                                                  Ε.Δ. 1η ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ 

Αφετηρία:Όπου δεξιά χωματόδρομος και αριστερά πινακίδα “Προφήτης Ηλίας”

Stop: Όπου δεξιά χωματόδρομος και αριστερά εκκλησάκι “Άγιος Δημήτριος”

Στον Σταθμό Ελέγχου Χρόνου –ΣΕΧ 6 Λιβάδι (Στη διασταύρωση της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Περιστεράς, προς Λιβάδι, όπου δεξιά είσοδος εργοστασίου, ώρα 15:25  έως 18:25.

                                                                                                Ε.Δ. 6η ΛΙΒΑΔΙ

Αφετηρία: 60μ. μετά το ΣΕΧ, όπου αριστερά τσιμεντένιος τοίχος και χωματόδρομος

Stop: 200μ. μετά το flying όπου δεξιά πινακίδα.

 Για πληροφορίες τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: ΑΟΘ -2310 423220, 6945 897909 & 6944 543147 

 genikosxartis[1]livadipetro[1]


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο