ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση, Κέντρα δια βίου μάθησης|

kdvm

Από τις 21/9 έως και 30/9 μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα δωρεάν νέα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης.  Η υποβολή μπορεί να γίνει στο Κ.Δ.Β.Μ, τα δημοτικά καταστήματα των Βασιλικών, της Μίκρας και στο δημαρχείο της Θέρμης.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα μάθησης με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης απαιτείται και η προσκόμιση αντιγράφου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα πραγματοποιούνται σε σχολικές μονάδες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων. Σε όσους ολοκληρώνουν τα προγράμματα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης απ’ το Δήμο και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Οδηγίες για τους ενδιαφερόμενους:

  • Για να διευκολυνθείτε στην επιλογή των προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.kdvm.gr/thematikes, όπου υπάρχουν το προφίλ και το διδακτικό υλικό για αρκετά απ’ αυτά.
  •   Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να μην υποβάλλετε την αίτησή σας, αν δεν συμβουλευθείτε πρώτα τα στελέχη του Κ.Δ.Β.Μ., που υποδέχονται τις αιτήσεις σας, σχετικά με τα προγράμματα που επιλέξατε. Όσοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα Βασιλικά και τη Μίκρα και έχουν απορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα ή ενδιαφέρονται για προγράμματα ξένων γλωσσών και πληροφορικής, καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα στελέχη του Κ.Δ.Β.Μ. πριν υποβάλλουν την αίτησή τους.
  • Λόγω του περιορισμένου αριθμού των τμημάτων που θα υλοποιηθούν φέτος, κατόπιν σχετικής οδηγίας απ’ την Ομάδα Έργου, είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις  και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων:
Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης (Θέρμη, Αποστόλου και Γρηγορίου Ταβάκη 28, 1ος όροφος, τηλ. 2310-466133, 2310-466555, fax: 2310-466512, e-mail: kdvm.thermis@gmail.com), Δευτέρα– Παρασκευή (απογευματινές ώρες) 12:00- 16:00.
Δημοτική Ενότητα Θέρμης, Δημαρχείο, Δημοκρατίας 1, Δευτέρα – Παρασκευή (πρωινές ώρες) 08:00- 12:00.
Για υποβολή αιτήσεων:
Δημοτική Ενότητα Μίκρας, κτήριο δημοτικών υπηρεσιών (πρώην Δημαρχείο), Τρίλοφος, Δευτέρα – Παρασκευή 07:30- 15:00.
Δημοτική Ενότητα Βασιλικών, κτήριο δημοτικών υπηρεσιών (πρώην Δημαρχείο), Βασιλικά, Δευτέρα – Παρασκευή 08:00- 15:00.

αίτηση για τα προγράμματα 2015-2016

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας- Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

χωρίς τίτλο


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο