ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

trilofos kdap stivos 3Τα ΚΔΑΠ του Τριλόφου, Νέου Ρυσίου, Θέρμης και Βασιλικών αναλαμβάνουν να γυμνάσουν παιδιά ηλικίας 5-12 ετών με ασκήσεις αλλά και αθλήματα, σε παιγνιώδη μορφή για τις μικρότερες ηλικίες και προσαρμοσμένα ειδικά προγράμματα για τις μεγαλύτερες ηλικίες, στο Δημοτικό Γήπεδο Τριλόφου, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, σε δύο ωριαία τμήματα 16:00-17:00 & 17:00-18:00μμ.

Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, αυτοπειθαρχία, κοινωνικότητα, ενώ συγχρόνως βελτιώνονται και οι ικανότητές τους όπως η ευλυγισία, η δύναμη, η αντοχή, και η φυσική κατάσταση. Ο στίβος αποτελεί τη βάση όλων των αθλημάτων και είναι μία από τις πιο κλασικές επιλογές στις οποίες μπορούμε να στρέψουμε το παιδί μας. Τα οφέλη του εξάλλου είναι αμέτρητα.

rilofos stivos kdaptrilofos stivos kdap 2Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως κάθε παιδί καλό είναι να ξεκινάει την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό από το στίβο καθώς, μέσα από τα αθλήματά του, το παιδί μαθαίνει βασικές κινητικές δεξιότητες (δρομικές, αλτικές, ριπτικές) απαραίτητες σε κάθε άθλημα που μπορεί να ακολουθήσει μετέπειτα, δηλαδή να τρέχει, να πηδάει, να υποδέχεται, να ρίχνει, να λακτίζει, να.ντριπλάρει κ.λπ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γίνεται από την εξειδικευμένη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Δέσποινα Ούρδα, που έχει πολυετή πείρα σε ανάλογα παιδικά προγράμματα και σε νηπιαγωγεία.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο