ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

DSC_0208Εξήντα συνδημότες μας έδωσαν το παρόν στην εθελοντική αιμοδοσία της Κυριακής που μας πέρασε έως αργά το μεσημέρι. Συμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συγκεκντρώθηκαν σαράντα εφτά  φιάλες αίμα στο 10 Νηπιαγωγείο Θέρμης  που πραγματοποίηθηκε με την ευθύνη του Κοινωνικού Παντποπωλείου σε  συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγ. Παύλο.Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί στις μέρες μας τη σημαντικότερη προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Μια προσφορά που χαρίζει και την ικανοποίηση ότι έτσι συμβάλλουμε στο να σωθεί μια ζωή, ότι πολυτιμότερο δηλαδή υπάρχει στον κόσμο. Χρέος όλων μας είναι να βοηθούμε με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια. Να ενισχύουμε την εθελοντική προσφορά, αναδεικνύοντας τη σημασία και την υψηλή αξία του ανθρωπισμού.
Κατά την ολοκλήρωση της χθεσινής έκτακτης αιμοδοσίας το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία του Δήμου, καθώς όπως ανέφεραν αν και πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία της προηγόυμενης εβδομάδας η ανταπόκριση των πολιτών υπήρξε ασυνήθιστα μεγάλη.
‘Όσοι συμπολίτες μας δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στη χθεσινή έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία θυμίζουμε ότι μπορούν να προσέρχονται στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Παύλος καθημερινά από τις 8:30 – 13:30  και από τις 16:30-19:30 (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών) προκειμένου να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος της Θέρμης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του συγκεκριμένου Τμήματος Αιμοδοσίας: 2313304584.

 

 

 

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο