ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

‘¦™£‘Μία ξεχωριστή εκδήλωση για το παιδί διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή”, υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Περιβαλλοντικό Πάρκο του ΦΟΔΣΑ στη Θέρμη. Από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 17:00 ένα πλήθος δραστηριοτήτων περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Πολλοί επαγγελματίες που ασχολούνται με το παιδί, προσφέρουν αφιλοκερδώς την δυνατότητα σε παιδιά να ασχοληθούν με όμορφες, πρωτόγνωρες και δημιουργικές δραστηριότητες σε ένα πανέμορφο πάρκο. Οι δραστηριότητες που θα πλαισιώνουν την εκδήλωση περιλαμβάνουν τένις, εργαστήρι μόδας, ρομποτική, club φυσικής, ποδόσφαιρο, stem, ζαχαροπλαστική, κλόουν, παιχνίδια μνήμης και ταχύτητας, indoboard, face painting, δημιουργική απασχόληση για νήπια, μπάσκετ, τουρνουά τάβλι, επιτραπέζια παιχνίδια, magic showκ.α. Όλες διασκορπισμένες πάνω στο γκαζόν σε διάφορες γωνιές του Πάρκου με την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση παιδαγωγών και εκπαιδευτών.

Ταυτόχρονα, επειδή η απασχόληση στην φύση ανοίγει την όρεξη, γνωστοί επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης θα προσφέρουν τις λιχουδιές τους και στους γονείς που θα συνοδεύουν τα παιδιά τους.

Επειδή τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο, υπάρχει τιμή εισόδου που περιλαμβάνει δραστηριότητες, φαγητό και αναψυκτικά: 15 € για γονείς, 10 € για παιδιά άνω των 3 ετών. Για τις πολύτεκνες οικογένειες θα υπάρχει έκπτωση.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο