ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Για μία ακόμη φορά κατέγραψαν σημαντικές νίκες και διακρίσεις οι αθλήτριες και οι αθλητές του τμήματος Αντισφαίρισης του Ατρόμητου Τριαδίου, συμβάλλοντας με τις νέες τους επιτυχίες στη διάδοση της σημασίας του αθλητισμού γενικότερα στη ζωή όλων. Οι αθλήτριες και οι αθλητές των τμημάτων τένις του Ατρόμητου Τριαδίου, έχοντας αναπτύξει άψογη αθλητική συνείδηση συνεχίζουν να μας χαρίζουν επιτυχίες που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και που σε κάθε περίπτωση είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και προσπάθειας στον αγωνιστικό στίβο.

Αναλυτικά, με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή του τμήματος τένις του Μ.Α.Σ. Ατρόμητου Τριαδίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) που διεξήχθη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης στις 08/12-09/12/2018 .

Ο Μ.Α.Σ. Ατρόμητος Τριαδίου συμμετείχε στην κατηγορία των αντρών και γυναικών με αθλητές των ακαδημιών του. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών μετά από συναρπαστικούς αγώνες τα κορίτσια κατέκτησαν την πρώτη θέση ανεβάζοντας την ομάδα τένις του Ατρομήτου στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Οι άντρες αν και έπαιξαν καταπληκτικά κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο παραπάνω διασυλλογικό πρωτάθλημα, δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Από τις γυναίκες συμμετείχαν οι αθλήτριες: Ζήση Ναταλία, Καρκαλέτση Χρύσα και από τους άντρες οι αθλητές: Σιμόπουλος Θανάσης, Δεβετζής Περικλής, Κωστούλας Βασίλης.

Το άθλημα του τένις φαίνεται πως διαρκώς κερδίζει ολοένα και περισσότερα παιδιά και νέους ανθρώπους του τόπου μας. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα σπορ που έχει πολλούς φίλους όλων των ηλικιών στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αν και κρύβει κάποιες δυσκολίες στην εκμάθησή του, είναι πολύ μεγάλη η χαρά που εισπράττει κάποιος, όταν νιώσει έτοιμος να μπει στο γήπεδο να παίξει, όπως επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, οι αθλητές και οι αθλήτριες του δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες στα παιδιά, τις αθλήτριες και τους αθλητές του Δήμου μας,  έκανε λόγο για διακρίσεις που “μας  κάνουν όλους για πολλοστή φορά περήφανους και επιβεβαιώνουν την προσήλωση και την επιμονή τους στην κατάκτηση σημαντικών στόχων.  Σας συγχαίρω  και εύχομαι από καρδιάς ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες”.

Η Διοίκηση του Ατρόμητου Τριαδίου μετά τις νέες επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα και τους προπονητές που καθημερινά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις, προσπαθώντας να καθοδηγήσουν τα παιδιά προς μια «δια βίου άθληση» .


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο