ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού “Άλμα Ζωής” Ν.Θεσσαλονίκης διοργανώνει συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα με παράλληλη δράση την Πορεία Ελπίδας με αφετηρία τον Λευκό Πύργο την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11.00 π.μ.
Στη δράση Sail for Pink και στη Διαδρομή Αγάπης-Πλεύση Ζωής (περπάτημα) μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες βοηθώντας στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και στη διάδοση του μηνύματος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Για το λόγο αυτό το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θέρμης σας καλεί να εγγραφείτε στην ομάδα του Δήμου Θέρμης για στη Διαδρομή Αγάπης-Πλεύση Ζωής (περπάτημα) και να υποστηρίξετε την δράση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Εγγραφές έως την Τρίτη 30/04/2019 με περιθώριο παράτασης λίγων ημερών.

Για τις εγγραφές: Απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θέρμης (Αποστόλου & Γρηγορίου Ταβάκη 28, ισόγειο) συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα συμμετοχής.

Υπεύθυνη εγγραφών-δημιουργίας ομάδας για τον Δήμο Θέρμης κ. Πιστόλα Ελένη – Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Κοινότητας. Είναι δυνατή η εγγραφή συμμετεχόντων όλων των ηλικιών.Για τη συμμετοχή στην ομάδα:
-Για συμμετέχοντες που θα καταβάλλουν το ποσό των 6 ευρώ, κόβονται κουπόνια συμμετοχής και λαμβάνουν μπλουζάκι της δράσης. Κάποιες ημέρες πριν την ημέρα δράσης γίνεται η διανομή της μπλούζας και του κουπονιού καταβολής του ποσού. Η πληρωμή των συμμετοχών γίνεται κατά την εγγραφή των συμμετεχόντων στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης.
-Εξαίρεση μπορούν να αποτελέσουν ειδικές περιπτώσεις, όπου θα
μπορούν να συμμετέχουν χωρίς την καταβολή αντιτίμου και την
παραλαβή μπλούζας, πλην όμως θα πρέπει να έχει προηγηθεί
ενημέρωση στην υπεύθυνη της δημιουργίας ομάδας.Τα έσοδα της δράσης χρησιμοποιούνται για προγράμματα που εξυπηρετούν τους σκοπούς του Συλλόγου.
Οι τρεις πολυπληθέστερες ομάδες θα βραβευτούν με δώρα!


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο