ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Γονείς και εκπαιδευτικοί του 1ου και του 2ου Δημοτικών Σχολείων ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Ν.Ραιδεστό και διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τον “Εθισμό στο διαδίκτυο”. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στο αμφιθέατρο του 1ου δημοτικού στις 17:30, θα μιλήσουν ο Αλέξης Λάππας Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων αλλά και οι Αστυνόμος Β΄, Νεόφυτος Κουνταρδάς & η Αρχιφύλακας, Μοναστηρίδου Παναγιώτα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Αλέξης Λάππας ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως Ψυχίατρος Παιδιών, Εφήβων και Οικογενειών. Είναι μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Ψυχίατρων της Μεγάλης Βρετανίας. . Δραστηριοποιείται έντονα σε θέματα ευαισθητοποίησης του μαθητικού πληθυσμού και των εκπαιδευτικών μέσω αρθρογραφίας και των ΜΜΕ. Έχει προσκληθεί σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, ομιλίες και έχει συνδιοργανώσει διεπιστημονικές προσπάθειες στο χώρο του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος σε όλη την επικράτεια.   Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης δομών μέριμνας και φροντίδας ανηλίκων της Βορείου Ελλάδος, Κέντρων και Φορέων Ειδικής Αγωγής, και είναι από το 2010 ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Τον Αύγουστο του 2016 ίδρυσε το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας ΠροςΌψη για τη Θεραπεία και την Εκπαίδευση. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου : “Το Δώρο της  Εφηβείας”.

Ο Κουνταρδας Νεόφυτος είναι Αστυνόμος Β’ και υπηρετεί στην Υποδιευθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικου Εγκλήματος Βόρειου Ελλάδος. Είναι ερευνητής υποθέσεων κυβερνοεγκληματων με ειδικότητα στην παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστικά συστήματα. Έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πληθωρα ημερίδων κ ετερων εκπαιδευτικών δράσεων στο εξωτερικό κ στη Ελλάδα. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος οικονομικών του πανεπιστημίου Μακεδονίας και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην εφαρμοσμένη πληροφορική.

Η Παναγιώτα Μοναστηρίδου τα τελευταία χρόνια υπηρετεί στην Υποδιευθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικου Εγκληματοσ Βόρειου Ελλάδος υποστηρίζοντας από τη θέση της την εύρυθμη λειτουργία ολοκληρηρησ της υποδιευθυνσης και την ομαλή διεκπεραίωση ποινικών υποθέσεων κυβερνοεγκληματων. Έχει συμμμετασχει σε πληθωρα ημερίδων γύρω από την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα είναι τελειοφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελειου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Είναι μητέρα δύο ανηλίκων τέκνων.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο