ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Αναδείχτηκαν οι νέες Συντονιστικές Επιτροπές των Κέντρων Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης κατά τη διάρκεια τριών εκλογικών διαδικασιών που πραγματοποιήθηκαν στις Δημοτικές Ενότητες Μίκρας, Θέρμης και Βασιλικών.

Όλες οι Επιτροπές είναι τριμελείς και με βάση το νέο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων και συγκεκριμένα :

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, στην Δημοτική Ενότητα Μίκρας, στα ΚΑΠΗ Τριλόφου, Πλαγιαρίου, Καρδίας και Κ. Σχολαρίου.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στην Δημοτική Ενότητα Θέρμης, στα ΚΑΠΗ Θέρμης, Τριαδίου, Ταγαράδων, Ν. Ραιδεστού και Ν. Ρυσίου.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στην Δημοτική Ενότητα Βασιλικών, στα ΚΑΠΗ Βασιλικών, Αγ. Αντωνίου, Αγ. Παρασκευής και Σουρωτής.

Οι νέες επιτροπές των ΚΑΠΗ του Δήμου μας παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ


Ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος ευχήθηκε στις νέες Διοικήσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου μας καλή επιτυχία στο έργο τους κατά την νέα πορεία που ξεκινάει, για την επόμενη διετία. Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα συνεχιστεί η εξαιρετική συνεργασία, των διοικήσεων και της Δημοτικής Αρχής ώστε να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι για τους ανθρώπους της ΄Γ ηλικίας δίνοντας πάντα λύσεις σε προβλήματα που τους απασχολούν και αναβαθμίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες που τους παρέχονται. Την ερχόμενη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 οι νέες Διοικήσεις των ΚΑΠΗ θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ κ.κ. Αργύρη Μωραϊτη και Γιώργο Αγγέλου αντίστοιχα στην έδρα του Νομικού Προσώπου στον Τρίλοφο και ώρα 13.00 το μεσημέρι.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο