ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σημαντικές βελτιώσεις του χώρου του ποδοσφαιρικού γηπέδου Αγίας Παρασκευής ολοκληρώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ.
Οι εργασίες επικεντρώνονται αρχικά σε ανακαίνιση των χώρων των αποδυτηρίων των χώρων υγιεινής και των πάγκων του γηπέδου ενώ παράλληλα γίνεται γενικός έλεγχος των ηλεκτρολογικών του γηπέδου προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα και ελλείψεις,  καθώς και εργασίες βελτίωσης του περιβάλλοντα χώρου  του.


Αναλυτικά οι εργασίες περιελάμβαναν γενική ανακαίνιση παλαιών και νέων αποδυτηρίων, με τοποθέτηση νέων δαπέδων και γυψοσανίδων οροφής, αναβάθμιση των χώρων υγιεινής εσωτερικών και εξωτερικών, ελαιοχρωματισμούς σε όλους τους χώρους , νέα πολυκαρβονικά στους πάγκους των ομάδων καθώς και νέα “πλακά ζ θαλάσσης”  στους πάγκους των αναπληρωματικών.


Η ΔΕΠΠΑΘ θα συνεχίσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τις εκτεταμένες παρεμβάσεις στους χώρους των δημοτικών αθλητικών υποδομών, των ποδοσφαιρικών γηπέδων , των 5Χ5 γηπέδων και των κλειστών γηπέδων μπάσκετ στην κατεύθυνση λειτουργικής αλλά και αισθητικής τους αναβάθμισής τους.
Στόχος των πολλαπλών παρεμβάσεων είναι η καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, για την αποδοτικότερη επαναλειτουργία όλων των δημοτικών αθλητικών μας  χώρων, αλλά και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών με την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα.
“Η Δημοτική Αρχή Θέρμης επιδιώκει περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους συνδημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”,  δηλώνει  ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός .

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο