ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Θέρμης, ο νέος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Σπυρίδων Γαντάς   θα διαθέτει τις αρμοδιότητες:

1. Την υπογραφή, κάθε ζητήματος που σχετίζεται με την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας:
α. Του Τμήματος Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών. Οι αρμοδιότητες του τμήματος περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την παραλαβή και ελέγχου πληρότητας υποβαλλόμενων φακέλων για την έκδοση οικοδομικών αδειών-αδειών δόμησης ,την έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης δομικής ή μηχανικής κατασκευής προς εγκατάσταση κεραίας .
β. Tου Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών και Σχεδίου Πόλης. Οι αρμοδιότητες του τμήματος περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την μελέτη και εισήγηση των αναγκών τροποποίησης /αναθεώρησης των ρυμοτομικών σχεδίων των πόλεων στην περιοχή του Δήμου, τον έλεγχο της εφαρμογής ρυμοτομικών και πολεοδομικών σχεδίων ,τη σύνταξη πράξεων εφαρμογής.
γ. Tου Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών και Εγκαταστάσεων. Οι αρμοδιότητες του τμήματος περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον έλεγχο κατασκευών και εγκαταστάσεων ,τον έλεγχο κατασκευής αυθαιρέτων και ετοιμόρροπων κτισμάτων, την τήρηση των διατάξεων του ΓΟΚ.


Ο Σπύρος Γαντάς, σπούδασε στη Σχολή Θετικών Επιστημών στο τμήμα Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και στη συνέχεια στο Πολυτεχνείο του Portsmouth University της Μεγάλης Βρετανίας, από όπου πήρε τον τίτλο του Πολιτικού Μηχανικού, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Αντισεισμικές κατασκευές. Η αγάπη του για το περιβάλλον τον οδήγησε να ασχοληθεί με καινοτόμες ιδέες και να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε όλη την Ελλάδα. Είναι μέλος του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Β.Ε.Θ.) και μέλος του Institution of Civil Engineering (I.C.E.) του Λονδίνου Μεγ. Βρετανίας.
Από το Σεπτέμβριο του 2019 διετέλεσε, με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολεοδομίας του Δήμου Θέρμης.

Δείτε την απόφαση του Δημάρχου:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ 2020-2021 ΓΑΝΤΑΣ – ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο