ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Είστε υπήκοος του Ηνωμένου Βασιλείου που ζει στην Ελλάδα; Το The AIRE Centre με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και του Βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών υλοποιεί το πρόγραμμα Eurobrits με σκοπό να βοηθήσει Βρετανούς πολίτες να κατοχυρώσουν το δικαίωμα διαμονής τους στην Ελλάδα μετά το Brexit.
Μέσω του προγράμματος Eurobrits παρέχονται απαραίτητες πληροφορίες σε Βρετανούς πολίτες, στα ελληνικά και στα αγγλικά, για την εξομάλυνση της διαδικασίας καταγραφής τους στις ελληνικές αρχές και την απόκτηση άδεια παραμονής. Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει όσο, το δυνατόν, μεγαλύτερο αριθμό Βρετανών πολιτών γίνεται, ιδιαίτερα Βρετανούς πολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, όπως οι άνθρωποι που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο και δεν μπορούν να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.
Για αυτό σας ζητάμε να μας παραπέμψετε σε δημότες σας που είναι Βρετανοί πολίτες ώστε να γνωρίζουν ότι μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, εάν χρειάζονται βοήθεια.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί με το Eurobrits μέσω email στο eurobrits@airecentre.org ή μέσω τηλεφώνου στο (0030) 698 85 91 229. Η τηλεφωνική γραμμή βοήθειας λειτουργεί από τις 16 μ.μ. έως τις 19 μ.μ. κάθε Δευτέρα και Τετάρτη καθώς και 10 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ. κάθε Τρίτη.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο