ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ενημέρωση, Ανακοινώσεις|

Εκδήλωση κοπής πίτας πραγματοποίησε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θέρμης. Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους και τους εθελοντές για τη συμβολή τους στη διαχείριση των πολλών κρίσιμων περιστατικών που συνέβησαν κατά την προηγούμενη χρονιά και ευχήθηκε το 2022 να επιφυλάσσει λιγότερες κρίσεις και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για προετοιμασία και εκπαίδευση. Ιδιαίτερη υπήρξε η αναφορά του κ. Κουγιουμτζίδη στην αφοσίωση και την αυταπάρνηση όλων των εθελοντικών ομάδων του δήμου οι οποίες ανταποκρίθηκαν με προθυμία και αποτελεσματικότητα όποτε χρειάστηκε.

«Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο. Ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής, είναι δείκτης πολιτισμού, είναι το νήμα που κρατά την κοινωνία ενωμένη, που της δίνει δύναμη. Η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και η διοίκηση του δήμου Θέρμης,  δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία της συμμετοχής. Είμαστε δίπλα σε κάθε εθελοντή και σας ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί κάνετε την κοινωνία μας και τον κόσμο καλύτερο».

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο Ιωάννης Αλεξιάδης, εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ), ο οποίος δέχτηκε και το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο