ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου|

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνεται ότι οι αναβληθείσες, λόγω των καιρικών συνθηκών, τεχνικές εργασίες συντήρησης του δικτύου οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την περασμένη Κυριακή 6 Νοεμβρίου, θα γίνουν την προσεχή Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Εξ αιτίας αυτών των εργασιών κατά τις ώρες: 08.00΄ έως 15.00΄ έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στο Δ.Δ. ΠΕΡΑΙΑΣ και στη Δ.Ε. ΜΙΚΡΑΣ.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές που βρίσκονται:

– εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Περαίας, από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (Μηδέν), έως την κλινική Πισσαλίδη, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών: ROYAL ξενοδοχείο, ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ, ΑΝΩ ΠΕΡΑΙΑ, ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ κ.ά.

– εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Επανομής, από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (Μηδέν) έως και ολόκληρη τη Δ.Κ. ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, συμπεριλαμβανομένων και όλων των κοινοτικών αντλιοστασίων.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών. Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο